Dita ditës kinës veneake

 
Venat duhurt arsyes variçe..

Varikozës lazer operacionit
 • ON]

  Recetë zozh për venat me variçe


  Për këtë mjet efikas ju nevojiten vetëm dy përbërës: një sapun i fëmijëve dhe një gotë qumësht delesh. Në sezonin e verës, femrat preferojnë të vishen me fustane dhe ngjyra të ndryshme, mirëpo ndonjëherë venat e zgjeruara mund të jenë një. Nga venat e zgjeruara më shumë.
  Për disa, përveç faktit se mund t' ju duket ndonjë qime e pa hequr në këmbë, është edhe theksimi i venave. Mes problemeve kardiovaskulare më të zakonshme të lidhura me një qarkullim të keq të gjakut gjenden pikërisht tek venat variçoze. Venat me variçe ( varikoza), të cilët.
  Recetë zozh për venat me variçe. Probleme me venat e zgjeruara kanë më shumë se 50 për qind e njerëzve në moshën e mesme dhe zakonisht është fjala për venat e këmbëve.   
  Institut për trajtimin e varikozës së venave