Varicose vein këmbëve kineze kripë

 
Venat variçe mostër menu..

Shkon variçe vena kancerit
 • ]

  Venat me variçe trajtimi sevastopol  Mjeku juaj do të diskutojë këto me ju për t’ ju ndihmuar të bëni një vendim që është sa më i drejtë për ju. Njerëzit më të zakonshme të kenë është këmbë të gjata, ose të kryejnë punë të rënda fizike. Venat e sipërfaqes komunikojnë me venat e thella më shumë degë dhe sëmundjet që prekin venat e sipërfaqes mbingarkojnë qarkullimin e gjakut në venat e thella dhe me kalimin e kohës i. Trajtimi me rrushkull është paralajmëruar nga shumë studiues si një trajtim efektiv natyral për pamjaftueshmëri kronike venoze. Variçe venat trajtimi Trajtimi i Integruar i këmbëve me variçe është konsideruar si një proces kompleks, i cili është në proporcion të drejtpërdrejtë me peshën e sëmundjes. Venat sipërfaqësore dhe ato të thella.

  Te gjitha kane rendesin e tyre pasi mos trajtimi i tyre mund te coje deri tek formimi i mpiksejeve te gjakut qe mund te shkaktojne edhe emboli pulmonare qe mund te perbeje nje komplikim fatal. Ka opsione të ndryshme trajtimi për venat me variçe të cilat varen nga rrethanat tuaja personale. Venat e thella janë të mbuluara me muskuj. Venat me variçe gjatë shtatzënisë do të jetë pikënisja për zhvillimin e sëmundjes në të ardhmen, ku venat e legen dhe këmbët si ndoshta të bëhet " merituar" dhe pastaj fillon një kërcënim jo vetëm për shëndetin, por edhe të jetës njerëzore. Venat varikoze janë venat e zgjeruara sipërfaqësore.
  Venat me variçe të këmbëve - një gjendje në të cilën enët e gjakut janë të prekur venat sipërfaqësore e këmbëve. Venat varikoze ( variçet) janë dilatacione ( zgjerime) të venave të këmbës. Përveç variçeve që ndodhin në këmbë, lloje të tjera të variçeve janë Varicocelet ( venat me variçe në herdhe apo testikujt e mashkullit), hemorroidet ( venat me variçe në anusit), dhe varicet esophageale ( venat me variçe në ezofag). Venat e thella e çojnë gjakun në venën cava, venën më të madhe të organizmit, kurse kjo venë derdhet në zemrën e djathtë. Në mënyrë tipike, përdorni trajtim kirurgjik dhe konservativ. Venat sipërfaqësore janë më afër lëkurës. Venat me variçe trajtimi sevastopol. Në venat normale, gjaku kalon nga poshtë me drejtim lart. Në rastin e variçeve, gjaku kalon në drejtim të kundërt me sensin normal. Trajtimi i venave mund te jete kozmetik ( per varice te vogla si teleangiektazit) deri tek ai kirurgjikal. Venat me variçe ( varices) është një sëmundje kronike në të cilën venat të knotted zgjerimin që ndodh njëkohësisht me shkeljen në rrjedhjen e gjakut dhe stagnimit të saj brenda sistemit venoz.
  Kur venat bëhen shumë të dukshme dhe të ënjtura ato njihen si venat varikoze, apo variçet. Nëse variçet tuaja nuk ju shkaktojnë ndonjë siklet, ju mund të vendosni që të mos bëni asnjë trajtim. Variçet – Venat Varikoze; Trajtimi Natyral i sigurtë.  Variacione harku