Katarakti syrit semundjet

 
Variçe venat fillesa..

Trajnerë forcës variçe venat
 • Variçete cardiomagnyl venat..

  Çfarë ulesh variçe venat
 • ]

  Ecje e dobishme me venat me variçe


  Kjo dëmton qarkullimin e gjakut, e cila nga ana çon në probleme me venat. Kur muskujt e këmbëve janë në punë ( në ecje), ato funksionojnë si pompë, duke dërguar gjak në zemër. Venat me variçe e gjymtyrë të ulët - sëmundja relapsing, dhe në qoftë se dikush mendon se mund të kuruar plotësisht venat me variçe, është thellësisht e gabuar. Parandalimi i ushtrimit variçe venat e trajtimit të ndjekin qëllimin për të ngadalësuar përparimin e sëmundjes ose për të parandaluar sëmundje. Faktorët e rrezikut për zhvillimin e CVI përfshijnë venat me variçe dhe trombozën e thellë të venë ( mpiksjen e gjakut).

  Pastrojeni lëkurën me ujë të ftohtë 3. Muskujt trajnuar e këmbë të ulët të kufizojnë zgjerimin e murit venoz. Venat sipërfaqësore janë më afër lëkurës. Ju do ti shihni ndryshimet e para brenda disa javësh. Venat varikoze janë venat e zgjeruara sipërfaqësore. Venat e thella e çojnë gjakun në venën cava, venën më të madhe të organizmit, kurse kjo venë derdhet në zemrën e djathtë.
  Venat sipërfaqësore dhe ato të thella. Ndërsa ky kusht rrallë është kërcënim për jetën, mund të jetë e. Venat me variçe ( varices) është një sëmundje kronike në të cilën venat të knotted zgjerimin që ndodh njëkohësisht me shkeljen në rrjedhjen e gjakut dhe stagnimit të saj brenda sistemit venoz.
  Sepse venat me variçe janë sëmundje e rrezikshme dhe duhet të trajtohet. Venat me variçe janë sëmundje mjaft të pakëndshme, është më mirë për të parandaluar se sa për të trajtuar. Sigurohuni gjithashtu që të bëni disa stërvitje si ecje e shkurtër për të nxitur qarkullimin e gjakut dhe për të parandaluar riformimin e. Për të ruajtur tonin e muskujve të dobishme për t' u angazhuar në aktivitete sportive të tilla si ecje ose vrapim. Ecje e dobishme me venat me variçe. Ka disa lloje të trajtimit të venat me variçe, ky trajtim konservativ, i cili është përdorimi i stockings elastike që përmirësojnë simptomat, por ata nuk do të çojë në një kurë. Masazhi ndihmon me qarkullimin e mirë të gjakut në trupin tuaj, sidomos në këmbët tuaja ( ku shfaqen më shumë venat me variçe).

  Gjaku kalon nga venat sipërfaqësore për në venat e thella në muskujt e këmbëve. Përsëriteni të njëjtën gjë 2- 3 herë në ditë për rezultate më të shpejta. Këmbët kanë 2 lloj venash: venat sipërfaqësore, që shtrihen pranë lëkurës; dhe venat e thella në muskujt e këmbës. Por përveç kësaj, ka disa probleme që duhet të adresohen me një sëmundje të tillë si venat me variçe. Teknika kryesore për masazhin e venave me variçe është që të jetë i butë, të shmanget presioni me gishta në venat e mëdha dhe shtrëngimi.
  Venat e thella janë të mbuluara me muskuj. Dieta për variçe është e rëndësishme, në mënyrë që të mos përkeqësohet situata. Dhe është se venat me variçe janë nënshtruar trajtimit me lazer, por në këtë rast nuk ka asnjë arsye të qetë.  Xhel nga troksevazini i varikozës veini