Variçe shkaqet femra

 
Variacione venat mpirëve..

Fytyrë hiqni variçe venat
  • ]

    Ooo venat me variçe    Në vazhdim po ju paraqesim disa të dhëna. Ooo venat me variçe. Në këtë artikull ne do të flasim për atë se si dhimbje në këmbë me venat me variçe, simptomat dhe shenjat e sëmundjes. Venat me variçe ( varikoza), të cilët njihen më shpesh, kaplojnë më shumë se 80 milionë amerikanë. Venat e zgjeruara varikoze paraqesin një ndër problemet më të përhapura shëndetësore të kohërave tona.

    Më së shumti paraqiten si pasojë e. Varikozitetet janë zgjerime të vazhdueshme të venave me dredhje, që përfshijnë ndryshimet morfologjike dhe strukturore të murit venoz. Dhe gjithashtu do të. Venat e sipërfaqes komunikojnë me venat e thella më shumë degë dhe. Termi vena varikoze ose variçe nënkupton vena të zgjeruara dhe të përdredhura.    Shenjat e para të venave me variçe dhe si të trajtohen