Infektive variçe sëmundje është venat

 
Venave metodat këmbë varka trajtimit..

Rajonal kirurgjia veinosis spitali odessa
 • N]

  Seksion cezariane gjatë venave me variçe


  Këtu, ju sjellim disa gjëra që një fëmijë mund të ndjejë gjatë një seksion C: 1. Së fundmi, për t’ ju ardhur në ndihmë, ju sugjerojmë disa keshilla “ falas” J të aplikueshme në jetën e përditshme, në parandalimin e krijimit të variçeve. Venat sipërfaqësore janë më afër lëkurës. Mund të manifestohen në rrjetin e kapilarëve të lëkurës, në sistemin e venave sipërfaqësore, venat perforante dhe në sistemin e venave të thella. Flokët për t' u ngjyrosur gjatë ushqyerjes me gji - sidomos nënat pleqsh dhe Këshilla. Duke folur për shëndetin e enëve të gjakut, të jetë i sigurt për të përmendur këtë sëmundje të keqe si trombozë. Hahet pas seksion cezariane - frekuencën e marrjes të ushqimit, shuma: admin 163:. Të gjitha rreth frymëmarrjes: Në një shpërndarje cezariane, një fëmijë mund të përjetojë një frymëmarrje relativisht të ulët dhe më të shpejtë sesa një lindje vaginale, pasi të vijë në botë. Keqe - për shkak të trajtimit me kohë te mjeku dhe e duhur trajtimit varet jo vetëm cilësinë e jetës, por vetë jetën. Kontakti me mjekun dhe aplikimi i trajtimit të duhur do të bëjë të mundur kurimin përfundimtar të venave varikoze në çdo aspekt. Në nivel lokal, dhe vetëm me pëlqimin e një mjeku mund të përdoren ointments, krem dhe kështu me radhë. Venat sipërfaqësore dhe ato të thella.
  Kjo e fundit realizohet me anë të një lënde kimike në formën e shkumës e cila përdoret përtë eliminuar venat problematike. Trajtimi i venave me variçe gjatë shtatzënisë orientuar kursyer efekt me terapi jo- farmakologjike, dhe kjo, përsëri, ushtrim të brendshme compression. Varikozitetet janë zgjerime të vazhdueshme të venave me dredhje, që përfshijnë ndryshimet morfologjike dhe strukturore të murit venoz. Këmba mbi këmbë mund të shkaktojë probleme për furnizimin me gjak dhe rrisin rrezikun e venave me variçe. Mënyra të tjera të trajtimit janë me radiofrekuencë, përmes së cilës bëhet mbyllja e venave problematike duke përdorur ngrohjen. Venat e thella e çojnë gjakun në venën cava, venën më të madhe të organizmit, kurse kjo venë derdhet në zemrën e djathtë. Seksion cezariane gjatë venave me variçe. Venat me variçe gjatë shtatzënisë - shkaqet dhe trajtimi: admin 231: Venitje fruta -. Në këmbët tuaja ka dy lloje të venave. Prandaj është më mirë të harroni këtë pozicion gjatë shtatzënisë dhe. Ju duhet për të ardhur në takim me një specialist në sëmundjet e venave ( flebolohu) ose kirurg vaskular, aty ju do të gjeni se neto e këmbëve, sidomos në krye të tyre thotë, në vend, ndërprerje të hormoneve në sistemin riprodhues të femrës. Përveç kësaj, nuk janë të ashtuquajturit faktorë të rrezikut që kontribuojnë në zhvillimin e kësaj sëmundjeje. Kjo, mbi të gjitha, të avancuar moshën e pacientit, lindjen e fëmijës, veçanërisht nëpërmjet seksion cezariane dhe shtatzënisë. Në mungesë të kësaj teknike mund të përdoret skleroterapia me shkumë. Venat e thella janë të mbuluara me muskuj. Simptoma të tjera, të cilat nuk janë të lidhura drejtpërdrejt me madhësinë apo shkallën e venave me variçe, mund të përfshijnë dhimbje në zonën përreth, lodhje këmbësh, kruajtje, djegie, ose nxehtësi që duket sikur çlirohet nga ngritja e këmbëve apo kur vesh çorape që ngjeshin këmbët.   
  Venat me variçe të cilave specialistët duhet të aplikojnë