Variçe venave pajisja

 
Venat gjitha variçe mira jenë..

Variacione venat vjet
 • LON]

  Si të lidhni një fashë nga venat me variçe  Domatja e pjekur duhet larë, duhet të pritet në feta dhe të vihet në venat e zgjeruara dhe të qëndrojnë 3 – 4 orë. Si të lidhni një fashë nga venat me variçe. Këto ndryshime çojnë në dobësinë e mureve të venave, rrit sasinë e gjakut dhe venat ngarkesës rritet.
  Lidhni me fashë. Pas një kohe vendosni domate të tjera. Më së miri është që ta aplikoni këtë trajtim në mbrëmje apo natën. Shkaqet e venat me variçe mund të jetë gjithashtu një muaji mitrës dhe pesha e nënës fituar, e cila çon në presion që ndjenja venat. Ky është një ilaç natyral shtëpiak që do t’ ju ndihmojë të lehtësoni simptomat e venave me variçe si dhe dhimbjet shumë shpejt. Deri shkaqet e venat me variçe mund të përfshijnë ndryshime hormonale gjatë shtatzënisë. Megjithëse ne mendojmë për variçet si një problem i grave, në fakt si burrat ashtu edhe gratë zhvillojnë venat me variçe – ato vena që duken të fryra dhe me ngjyra të errëta ( zakonisht blu ose të purpurta). Për ta parë kur është gati, do ta shihni teksa krijohet vaji në fund të kavanozit. Zgjatja e këtij trajtimi ndryshon varësisht nga personi. Pasi të krijoni këtë vaj me hudhër, lyeni vendet ku kanë filluar të shfaqen venat me këtë vaj.
  Pasi përzierja të jetë thithur mirë mblidheni me një fashë ose një peshqir të ngrohtë dhe e lini të qëndrojë për 50 minuta. Trajtimi i venave të zgjeruara me domate të kuqe. Ky trajtim është i ngjashëm me atë të parin. Më pas vendoseni një qese plastike ose diçka që të lidhni këmbët.   
  Specialist në venat me variacione pelvike