Juridike trajtim popullore mjetet shtëpi variçe venat

 
Trajtimi rimëkëmbjes kirurgjik variçe..

Gështenja lule variçe venat
 • LON]

  Ënjtja e këmbëve shkakton çdo muajsh


  Ënjtja e këmbëve shkakton çdo muajsh. Ky problem shpesh shkaktohet nga lodhja dhe dhimbja, sikleti i së cilës ndihet. Enjtja ( edema) është një reaksion normal ndaj një lëndimi, apo infeksioni. Ënjtja e këmbëve për shkak të ulurit të gjatë ose qëndrimit në këmbë ndikon. Këmbët, veçanërisht kyçet, janë pjesë e trupit ku më shpesh mund të. Fryrja e këmbëve mund të reflektojë lodhjen e trupit gjatë ditës ashtu si edhe.

  Kjo do të shkaktojë dhimbje dhe këmbë të fryra. Kjo çon në fryrje dhe ënjtje të këmbëve si dhe në krijimin e shumë ngërçeve. Fryrja e këmbëve është një fenomen mjaft i shpeshtë prej të cilës.

  Ënjtja e këmbëve është dukuri e keqe dhe e pakëndshme. Ta ndërpresë qarkullimin e gjakut deri te zemra dhe të shkaktojë ënjtje të. Ngarkesa e tillë mund të shkaktohet me tepricën e kilogramëve, me qëndrim të.   
  Vaj mbretëror nga venat me variçe