Variçe jenë mund

 
Venat kornizat variacione..

Akute dhimbje venat variçe
 • Voltaren venat variçete..

  Valë krem venoz
 • CLON]

  Venat me variçe të skajeve të ekstremiteteve të ulëta  Procesi inflamator në anije indet përreth. Jashtëzakonisht e dobishme janë të gjitha llojet e ushqimeve deti ( midhjet, kallamar, gaforret, oysters, karkaleca) dhe peshk, kale deti dhe alga të tjera. Konsideroni dy raste. Këtu janë dy lloje të kësaj sëmundjeje.

  Venat me variçe të skajeve të ekstremiteteve të ulëta. Në rastin e parë, sëmundja shkakton venat me variçe dhe fillon me dhimbje në këmbë. Phlebitis mund të shkaktuar nga djegiet kimike, për shkak të futjes së çdo medikamentit.
  Gjithkush ka prioritetet e veta. Venat me variçe si shkak i infertilitetit. Venat me variçe e ekstremiteteve të ulëta është më shumë i zakonshëm në gratë, por nuk ankohen për këtë për gjendjen e tyre dhe shikimet e ziliqar në kalimin nga e meshkujve. Venat me variçe - është zgjerim i qëndrueshëm dhe i pakthyeshëm dhe zgjerimi i sipërfaqes ose venave të thella të ekstremiteteve të poshtme të shkaktuara nga ndryshimet patologjike valvulare dhe. Një tjetër tipar goditës i venat me variçe është ënjtje indeve të buta të ekstremiteteve të ulëta. Më shpesh flet thrombophlebitis të ekstremiteteve të ulëta.

  Në pozicion të prirur, me këmbët e ngritura, këto fenomene mund të zhduken. Thrombophlebitis është enët e patologjive është i bllokuar venë trombo formuar si rezultat i inflamacionit të mureve të venave. Sot është sëmundje shumë e zakonshme në mesin e patologjive vaskulare të ekstremiteteve të poshtme është venat me variçe. Diagnoza diferencial kryhet me variçe dështimit të sistemit kardiovaskular, veshkat me urolithiasis.
  Dhimbje në këmbë shin me venat me variçe Venat me variçe të ekstremiteteve të poshtme - një shtrirje e këmbë të ulët venat sipërfaqësore të shoqëruar nga kullimit dëmtuar venave dhe dhimbje. Ushqimi për venat me variçe të ekstremiteteve të ulëta. Gjymtyrët e poshtme, ndoshta, janë më të ndjeshëm ndaj venave me variçe. Thrombophlebitis i venave sipërfaqësore të gjymtyrëve të ulëta dhe venë të thellë trombozë ( nuk duhet të ngatërrohet me phlebemphraxis). Venat me variçe ( varices) është një sëmundje kronike në të cilën venat të knotted zgjerimin që ndodh njëkohësisht me shkeljen në rrjedhjen e gjakut dhe stagnimit të saj brenda sistemit venoz.
  Venat phlebitis në fytyrë mund të jetë për shkak të vlim, abscesit. Formimi venoz trombo mund të shoqërohet me zhvillimin e venat me variçe, prania në trupin e ndonjë sëmundje ngjitëse. Ushqimi për pacientët me venat me variçe duhet të përfshijë pulat me yndyrë të ulët ( gjeldeti, pulat), lepuri, mish viçi, mëlçia viçi. Uji - liquefies gjak, lehtësimin e rrjedhjes së gjakut dhe reduktimin e ngarkesës në muret e enëve të gjakut. Dhe shkakton venat me variçe në shumicën e rasteve janë në kundërshtim me punën e tyre. Gjithashtu, ajo mund të shkaktojë një qëllime specifike terapeutike ( si në trajtimin e venat me variçe nga sclerotherapy).   
  Venat me variçe klinikë kazan