Këmbë venat shpimi variçe ndjesi gjilpërash

 
Variçe ulçera venat trofike..

Variçe tinkturë venat gështenjave
 • N]

  Në zgjerimin e venave gjenitale të mashkullit


  Variçet krijohen në pjesët e poshtme tek këmbët, ose në pjesët gjenitale. Ngritja e kësaj temperature në skrotum bën që të influencojë në prodhimin e spermatozoideve dhe dëmtues për infertilitet. Alban Malaj, kirurg vaskular “ Venat varikoze janë patologji e venave, nuk është acarim. Një nga këto shtyn më shumë gjak [. Ndërsa në rastin e varikoçelit feminil ka fryrje të venave në pjesën e vezoreve. Sipas disa hulumtimeve vozitja e bicikletës dhe kalërimi mund të.
  Këtu kemi varikoçelin feminil tek femrat dhe varikoçelin maskil tek meshkujt. Siç quhen në gjuhën popullore varicet, ato konsistojnë në zgjerimin jonormal të venave, e cila kthehet në insufiçente, pra nuk funksionon siç duhet, zgjerohet dhe duke ndodhur kjo gjaku që kalon përmes tyre lëviz shumë ngadalë ose qëndron plotësisht pa lëvizur”, thotë specialisti i kirurgjisë vaskulare [. Në sportet ekstreme në të cilat gjenitalet mund të lëndohen, duhet lozur vetëm me mbrojtëse sepse mund të vie gjer tek lëndimi.
  Variçet krijohen në pjesët e poshtme tek këmbët, ose në pjesët gjenitale. Në zgjerimin e venave gjenitale të mashkullit. Është pothuajse e pamundur të takosh një njeri që do të ishte i kënaqur me madhësinë e trupit të tij. Ne e kemi praktikë në punën tonë që ta këshillojmë pacientin që sa të mundet të evitojë temperaturat e nxehta në drejtim të testeve, për arsye se na krijon probleme. Kanceri në mushkëri ka një të keqe që shpesh i shfaq simptomat me shumë vonesë.
  Por që të jeni të informuar, bëni mirë të dini se shenjat e mëposhtme e paralajmërojnë këë sëmundje. Ënjtje të gishtërinjve – Disa tumore në mushkëri prodhojnë substanca kimike të ngjashme me hormonet. Këtu bëhet fjalë për aberracione kromosomale. Ngritja e peshave të rënda në palestër mund të shkaktojë zgjerimin e venave në testise. Siç quhen në gjuhën popullore varicet, ato konsistojnë në zgjerimin jonormal të venave, e cila kthehet në insufiçente, pra nuk funksionon siç duhet, zgjerohet dhe duke ndodhur kjo gjaku që kalon përmes tyre lëviz shumë ngadalë ose qëndron plotësisht pa lëvizur”, [. Ky i fundit shfaqet me fryrje të venave në pjesën e testikujve. Së pari, rrit ndjeshmërinë e penisit, një njeri merr një kënaqësi të paprecedent në shtrat dhe së dyti, në sajë të një përbërje unike dhe tërësisht të përzgjedhur, kontribuon në zgjerimin e penisit dhe përmirësimin e formës së saj. Një rol të rëndësishëm në vetëvlerësimin e një njeriu është madhësia e penisit. Ndodhitë si sëmundja e sheqerit, fortësia e venave ( ateroskleroza) apo traumat e përjetuara në këtë zonë( goditje, lëndime, plagosje) që çrregullojnë qarkullimin e gjakut, mund të ndikojnë negativisht në. Përfaqësuesit e mashkullit shumë të ndërlikuar, madje edhe në gjendje të ngritur, penisi mbetet i vogël.

  Hipogonadizmi : është një gjendje - anomali e parapërcaktuar gjenetikisht, e cila shoqërohet me zhvillim të dobët të testikujve dhe organeve gjenitale e së bashku me te, edhe me funksion të pa mjaftuar të tyre. Pesha e tepërt dhe trashësia mund të shkaktojnë vështirësi në ovulim, paraqitjen e diabetit ( diabeti gjatë shtatëzanisë), aneminë, zgjerimin e venave në këmbë, rritjen e tensionit të gjakut dhe kolesterolin ( sasinë e yndyrës në gjak). Një nga patologjitë e shpeshta te meshkujt është sëmundja e varicocelës, e cila nënkupton zgjerimin e venave testikulare dhe paraqitet në 15 % të rasteve.   
  Phlebodia për komplikime me venat me variçe