Hershmen variacione

 
Planifikuar variçe shtatzënia venat..

Trajtimi gjimnastikë venave variçe
 • ON]

  Si për të trajtuar venat me variçe 2011


  Ashtu si çdo problem tjetër shëndetësor, venat me variçe duhet të trajtohen siç duhet. Ju këshilloj të përgatisni dhe të përdorni këtë recetë të bërë vetë në shtëpi për të zvogëluar simptomat dhe për t’ i trajtuar venat me variçe në mënyrë efektive. Ju mund të bëni disa stretching për të reduktuar ënjtjen dhe dhimbjen ose krijoni një presion të lehtë në këmbë për të ndaluar gjakun të akumulohet. Faktorët e rrezikut më të shpeshtë te pacientët me venat me variçe janë: faktor trashëgues ( anamneza konfirmon se për paraqitjen e venave me variçe faktor gjenetik është më i rëndësishëm), gjini femërore, moshë, trashje, presioni i lartë i gjakut, lëndime, zvogëlimi i aktivitetit fizik,. Informacionet, njohuritë dhe këshillat e shumta kanë për qëllim të njohim më shumë trupin dhe shëndetin tonë dhe të rrisim kujdesin ndaj tij. Janë një sërë mënyrash për të parandaluar dhe për të trajtuar variçet, duke filluar nga trajtimet e shtrenjta e deri te përdorimi i. Si për të kuruar venat me variçe në shtëpi E pra, tani ju ndoshta e kuptojnë se mjetet juridike popullore kurë variçe, uthull, homeopati, shushunjat dhe të tjera “ duremarschinoy” ( mos qeshni, kjo është Dr. , të cilat ndikojnë në funksionimin e rregullt të organeve të brendshme si dhe rregullojnë lëvizjen e muskujve. Së fundmi, specialistët kanë arritur në përfundimin që bimët jeshile me kërcell, ( fibra) gruri, orizi, etj.

  Si të tilla ato nuk kanë për qëllim që të përdoren për të diagnostikuar, trajtuar, kuruar ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Kanë të bëjnë me trajtimin kombëtar) është e pamundur. Ashtu si për të gjitha sëmundjet e tjera edhe për të trajtuar dhe kuruar venat varikoze, është e rëndësishme që të përzgjidhen ushqimet. Ndërsa ky kusht rrallë është kërcënim për jetën, mund të.
  Si për të trajtuar venat me variçe 2011. Këto janë metodat më të zakonshme por efektive për të trajtuar zhvillimin e venave me variçe: 1. Ato zakonisht janë më të dukshme te njerëzit me lëkurë të çelët. Faktorët e rrezikut për zhvillimin e CVI përfshijnë venat me variçe dhe trombozën e thellë të venë ( mpiksjen e gjakut).   
  Jo hemorroide por venat