Variçe dridhura këmbë venat

 
Venat vitebsk variçe..

Këmbëve ënjtje moshuarit
 • ON]

  Shqyrtime të trajtimit me mjaltë të mjaltit


  Ai është i pasur me veti antioksiduese, antiseptike dhe antibakteriale, që ndihmojnë në kujdesin e bukurisë fizike. Duhet te pije mjalte. ENZIMET: – Proteinat në mjaltë janë natyrale. Mjalti nuk përdoret vetëm për të ëmbëlsuar çajin apo ndonjë ushqim tjetër. Kështu, mjalti/ shurupi i panjës veprojnë në këtë rast si kali i Trojës. Për këtë arsye, ne rekomandojmë kryerjen e sprovave duke përdorur një sistem sonication me madhësi të lartë. The studimet e Kai zbuloi gjithashtu, se llojet e ndryshme të mjaltit kërkojnë intensitete të ndryshme dhe kohë të zërit. Oliver Bevington, pediatër, thotë se ilaçet e blera në farmaci mund të dëmtojnë, pasi janë toksike kur merren në doza të mëdha. Studime të pesëvjeçarit të fundit mbi forcën antioksiduese të llojeve të ndryshme të mjaltit, kanë veçuar mjaltin e maresë si mjaltin me fuqinë më të madhe në eliminimin e radikaleve të lira dhe neutralizimin e stresit oksidues në organizëm. Kur ju përzieni shurup panje ose mjaltë të pasur me sheqer me sodën e bukës, të dy përbërësit lidhen së bashku dhe duke shenjuar qelizat kanceroze të uritura për sheqer, shurupi i panjës apo mjalti çojnë vjedhurazi sodën në qeliza. Shqyrtime të trajtimit me mjaltë të mjaltit. Prindërit i trajtojnë fëmijët që kanë kollë me shurup, në vend të trajtimit “ tradicional” me mjaltë e limon, thonë doktorët për Daily Mirror. Siç është cekur më parë, llojet e mjaltit me ngjyrë të errët janë më të pasura me minerale.
  Çelësi është përdorimi i mjaltit të papërpunuar, sepse kështu i ruan të gjitha vetitë. , e keshilloi njesoj dy- tri here, kurse njeriu i shkonte gjithnje me te njejten pergjigje. Njeriu kishte shkuar perseri dhe i kishte thene: I dhashe te pije mjalte dhe nuk i ndihmoi aspak! I Derguari i All- llahut, s. Në mjaltë dominojnë: Kaliumi, Natriumi, Kalciumi, Fosfori, Klori, Mangani, Hekuri e Alumini.

  Dr Oliver Bevington, pediatër, thotë se ilaçet e blera në farmaci mund të dëmtojnë, pasi janë toksike kur merren në doza të mëdha.   
  Nëse është e nevojshme për të hequr venat me venat me variçe