Leeches vënë variçe venat

 
Zonë venat variçe..

Venoz dilatimi ijëit
 • LON]

  Venat me variçe është një mpiksje gjaku


  Tromboza është koagulim intravaskular i gjakut: në venën e pazgjeruar quhet tromboflebitis, kurse në venën e zgjeruar varikoflebitis. Është e vërtetë se mavijosja është një lloj mpiksje e gjakut, megjithatë nuk është gjë për t’ u shqetësuar. Mund të keni mpiksje gjaku edhe në krahë ose bel. Nëse mpiksja bllokon venat në duar ose këmbë, lëkura fillon të mavijoset dhe të marrë një ngjyrë si të kuqe me. Ndërsa trombozën në venat më të thella nuk arrini ta shihni. Thrombophlebitis zakonisht shoqërohet me dhimbje të forta kur ecin, ethe, skuqje e lëkurës dhe formimin e trashje. Venat me variçe në njerëzit, është një problem mjekësore dhe kozmetike, për shkak të faktit se venat nuk janë vetëm të lënduar pacientët, por njësitë venoz njëjtat të. Trombi ( mpiksje gjaku) është një masë gjysmë e ngurtë, e krijuar gjatë jetës nga komponentët e gjakut në zemër, arterie dhe vena. Simptomet e venat me variçe Shenja e parë është pamja e venat me variçe në lëkurën e gjymtyrë venoz ulët figura të veçanta, i ngjan një " rrjet". Majasëll trombozë - patologji akute që pengon përparimin e venat me variçe të lezioni hemorrhoidal pleksus është formuar në vendet e dëmit.
  Hemorroide janë zgjeruar në madhësi, të bëhet e dhimbshme dhe e tensionuar. Mjeku juaj do të diskutojë këto me ju për t’ ju ndihmuar të bëni një vendim që është sa më i drejtë për ju. Si rezultat i qarkullimit të dëmtuar gjakut në venë e prekur varices formuar një mpiksje gjaku - trombo. Venat me variçe e gjymtyrë të ulët - sëmundja relapsing, dhe në qoftë se dikush mendon se mund të kuruar plotësisht venat me variçe, është thellësisht e gabuar. Dhe është se venat me variçe janë nënshtruar trajtimit me lazer, por në këtë rast nuk ka asnjë arsye të qetë.
  Ngjyra e lëkurës. Mund të shikoni vetëm një çngjyrosje të lëkurës, si mavijosje, shkrun Shendeti. Një nga komplikimet më të zakonshme të venat me variçe në këmbë - një thrombophlebitis, phlebitis shoqërohet me formimin e një mpiksje gjaku ose trombo. Ka opsione të ndryshme trajtimi për venat me variçe të cilat varen nga rrethanat tuaja personale. Foto Karakteristike neto për njerëzit me shenja të forta të celulitit. Venat me variçe është një mpiksje gjaku. Nëse variçet tuaja nuk ju shkaktojnë ndonjë siklet, ju mund të vendosni që të mos bëni asnjë trajtim. Edhe nëse mpiksja largohet, një në tre njerëz kanë përsëri ënjtje dhe ndonjëherë dhimbje dhe plagë nga dëmtimi i enëve të gjakut. Venat me variçe ( varices) është një sëmundje kronike në të cilën venat të knotted zgjerimin që ndodh njëkohësisht me shkeljen në rrjedhjen e gjakut dhe stagnimit të saj brenda sistemit venoz. Në një masë më të madhe të lokalizuara pranë hips. Dukshmëria e theksuar shpesh herë ndikon negativisht në psikologjinë e individit, sidomos te seksi femër, pasi prek drejperdrejt pamjen e jashtme në një sipërfaqe të konsiderueshme. Njerëzit që kanë vena varikoze janë të rrezikuar të zhvillojnë një mpiksje gjaku me pasoja fatale, sugjeron një studim i ri.
  Studimi i kryer tek 420 mijë njerëz sugjeron se kjo gjendje duhet të konsiderohet si shenjë alarmi për zhvillimin e trombozës së venave të thella ose embolizmi pulmonar. Ato mund të jenë dhe një paralajmërim i rreziqeve afatgjata të shëndetit si: trombozë, mpiksje gjaku, qarkullim i dobët dhe ënjtje të këmbëve.   
  Venat me variçe si për ta kuruar atë shpejte