Venat medel klinikë variçe

 Rritja variçe venave.. 

Zbukurim varices
 • 5> [/CLON]

  Si për të vënë një fashë elastike në këmbë me venat me variçe


  Kur kjo nuk është e mundur, ju duhet shpesh të ndryshojë pozicionin e trupit, mundësojnë këmbët për t' u çlodhur. Mos i harroni ushqimet e pasura me fibra pasi ndihmojnë në parandalimin e kapsllëkut dhe zvogëlojnë presionin në venat tuaja. Si për të vënë një fashë elastike në këmbë me venat me variçe. Simptomat e para të venat me variçe mund të jetë mënyrë mjaft të papritur, për shembull, kundër një qëndrimi të gjatë në një pozicion në këmbë, me veprimtarinë intensive fizike, etj Ato përbëhen, përveç paraqitjes në kuvendet më të ulët këmbë, si më poshtë:. Konsumoni më shumë ushqime me tërshërë, fara lini, bizele, fasule, mollë dhe ushqime me drithëra të.
  Venat janë të shpërndara në trupin tonë si rrënjët e një bime duke filluar nga degë fare të vogla që bashkohen me njëra tjetrën duke formuar degë gjithnjë e më të mëdha deri sa përfundojnë në pak vena të. Si rezultat ndodh pezmatimi i gjakut në gjymtyrët e poshtme, gjë që shkakton formimin e trombeve. Venat me variçe mund të shfaqet si pasojë e: rritjen e presionit venoz ( nivele të ulëta të aktivitetit fizik, pesha e tepërt, ngarkesë të madhe në pozicion vertikal),
  Nëse në kontakt me këmbën më të ulët ose kofshë rritet venat mbi sipërfaqen e lëkurës është shenja e parë e venat me variçe. Nëse puna është e lidhur me stres fizik, të ndryshojë profesion. Me kalimin e kohës, muret e tyre bëhen më pak elastike. Për të parë se si këmbët për të ia plas kapilarët dhe enët duhet të ndiqni disa rregulla për të ndihmuar në parandalimin e vetë venat me variçe, venat merimangë dhe, rrjetë dhe vizatime të tjera. Venat e thella dhe venat perforatore zakonisht janë në gjendje t’ i bëjnë rezistencë shtypjes së rritur për një periudhë kohore. Bllokimi i venave në këmbë e njerëzve është një manifestim i qartë i sëmundjes, i quajtur venat me variçe ( varices). Nga simptomat e hershme të venat me variçe janë edhe ndjenja e plotësi dhe shurdhim në këmbë dhe këmbë të ulët edema mbrëmje.
  Udhëzues për venat me variçe e gjymtyrë të ulët : pjesa tjetër në një pozicion horizontal me këmbët të ngritura ( mbi zemër) duke ecur ( duke përfshirë " pompë muskujve" ), përjashtojnë pozicion të gjatë vertikale, fashë compression ekstremitetet e poshtme, ushtrime të frymëmarrjes,. Vitamina E mund të bëjë që venat të duken më pak si “ merimanga“. Për ta bërë këtë, të vënë një këmbë në kodër dhe për të marrë deri në çdo 60 minuta për të kryer ushtrime të thjeshta.
  Ndryshimet patologjike gjithashtu ndikojnë dhe te valvulat. Në shenjat e para të bllokimit të venave në këmbë, njerëzit zakonisht nuk i kushtojnë shumë vëmendje dhe nuk i japin atyre ndonjë seriozitet. Varicobooster – një mjet unike dhe efektive për të trajtuar problemet me venat. Por, kur ju jeni ulur ose qëndroni në këmbë, sidomos një kohë më të gjatë, gjaku në këmbët e juaja do të qëndrojë pa lëvizur dhe shtypja në vena do të rritet. Venat me variçe janë një sëmundje e fshehtë e cila zvarritet pa u vënë re dhe shkakton zgjerimin e enëve të gjakut.   
  Cilat ilaçe do të ndihmojnë me venat me variçe