Variçe ezoterikete venat

 
Shenjat legenda venave..

Venat dhimbje varikozë retikulare
 • Shqyrtime sodeve variçe..

  Variçe dobishme venat valle
 • > [/CLON]

  Të brendshme për venat me variçe në këmbë gjatë shtatëzanisë


  Elementë të tjerë duhet të nxjerrë në pah rolin e veshjeve në zhvillimin e venat me variçe. Ndikon në kapilaret duke i dhënë ndjesi freskie dhe stimulon qarkullimin e gjakut. Në fillim, pacienti përpiqet për të trajtuar venat me variçe në këmbë, me këshilla nga të afërmit kalitur, miqtë dhe të njohurit. Megjithatë, nëse lëkura nën vena është e skuqur, e ndjeshme dhe me dhembje, ndërsa venat bëhen të fryra, dhe ju keni temperaturë, si dhe dhembje në tërë këmbën -. Për shembull, në përputhje me trendet e modës shumë pak njerëz duhet të mendoni se çka mund të shkaktojë dëm të brendshme. , venat varikoze mund të bëhen shkak për tromboza të venave të thella dhe tromboemboli të mushkërive që mund të rrezikojnë edhe jetën. Më të zakonshme gjatë shtatzënisë, venat me variçe shkaktohen për shkak të valvulave të gabuara në venat ose mureve të dobësuara të venave. Për disa arsye: 1) Sepse sasia e gjakut tek nëna për shkak të bebit rritet. Është perfekt për ata që qëndrojnë gjatë në këmbë dhe për gratë shtatzëna. Metodat e trajtimit janë mekanike, termike ose kimike. Në qoftë se ka një predispozitë gjenetike për të. 2) Sepse në muajt e fundit kur fetusi është rritur pak krijon presion duke shtypur venat kryesore dhe duke penguar ngjitjen e gjakut sipër. Në një person me varikoz, venat blu dhe të fryrë janë të dukshme në lëkurë. Kjo fatkeqësia nuk do të kursejë askënd. Të brendshme për venat me variçe në këmbë gjatë shtatëzanisë.
  Venat me variçe. Fillimisht, simptomat e venat me variçe në këmbë nuk është e qartë, sëmundja mund të ndodhë shpejt. Metoda më e vjetër e trajtimit është kirurgjia. Në përgjithësi, trajtimi fillon me venat safena të sëmura. Në një person me varikoz, venat blu dhe të fryrë duken të dukshme në lëkurë. Në situata të caktuara, përshembull, pas një frakture apo operacioni ortopedik në këmbë, gjatë shtatëzanisë dhe lindjes, pas një operacioni kirurgjikal në bark etj. Kontribuon në tonifikimin e mureve të enëve të gjakut.
  Ato ndihmojnë për shkak se sëmundja është e zakonshme dhe shumë njerëz e dinë në lidhje me të. Dhe shumica e njerëzve janë të interesuar në të, ose ju mund të përgjithmonë të kuruar venat me variçe, kështu që venat fryrë blu dhe venat merimangë në një rrjetë në këmbët janë zhdukur përgjithmonë. Ose simptomat e venat me variçe të këmbëve janë të dukshme - venat e mëdha meandering në këmbët fillojnë të fryrje nën lëkurë, por jo dhimbje një person ndjen.
  Përse krijohen variçet gjatë shtatëzanisë? Më të zakonshme gjatë shtatzënisë, venat me variçe shkaktohen për shkak të valvulave të gabuara në venë ose mureve të dobësuara të venave. Për këmbët ka efekt freskues. Kjo mund ta bëjë të vështirë për të ecur dhe për të rritur tendosjen në këmbët tuaja.
  Parimi i trajtimit të venave varikoze është trajtimi fillimisht i venave më të mëdha dhe i degëve më të vogla në fund. Parandalon variçet ( nuk i kuron).   
  Mund të ketë venat me variçe nga mëlçia