Hipotermi varikozitetin

 
Venat lindjes variçe kanalin..

Vein pajisje farmaci trajtimi mjekësore
 • LON]

  Si për të trajtuar venat me variçe në krahe


  Nëse jeni në kërkim të mënyrave të trajtimit të variçeve në shtëpi, atëherë. Si për të trajtuar venat me variçe në krahe. Lyeni lëkurën mbi variçe me uthull molle dhe masazhojeni lehtë. Venat e enjtura mund të shkaktojnë një sërë simptomash të pakëndshme në trup si.
  Probleme me venat e zgjeruara kanë më shumë se 50 për qind e njerëzve. ( persona të cilët qëndrojnë për një kohë të gjatë në këmbë si baristët, kamerierët etj). Venat janë të shpërndara në trupin tonë si rrënjët e një bime duke filluar nga degë fare.
  Kjo mënyrë është tepër e dëmshme për personat që kanë variçe. Për më tepër damarë të shëmtuar, këmbë që nguron t' i ekspozosh. Kursi i sëmundjes së venave të zgjeruara varikoze është i tillë që është gjithmonë në progres e sipër dhe mund ta ndajmë në dy faza: faza e. Venat e enjtura mund të shkaktojnë një sërë simptomash të pakëndshme në trup si. Termi vena varikoze ose variçe nënkupton vena të zgjeruara dhe të përdredhura. “ Aplikojmë një xhel me qëndrueshmëri të lehtë në pjesën që do të trajtohet, i cili. Këshilla – Venat e dukshme nën lëkurë kthehen në një problem më. Bëhet fjalë për një zgjerim aspak normal të damarëve të cilët dallohen lehtazi nën lëkurë. Në krye të listës kur është fjala për trajtimin e venave të zgjeruara.   
  Venat me variçe të sanatoriumit të bjellorusisë