Variçe venat mëdha këmbët

 
Rrjetë sevastopole trajtim venoz..

Venave anusit variçe
 • N]

  Simptomat e venave me variçe të operacionit


  Ashtu si çdo problem tjetër shëndetësor, venat me variçe duhet të trajtohen siç duhet. Shkaqet e venat me variçe mund të jetë gjithashtu një muaji mitrës dhe pesha e nënës fituar, e cila çon në presion që ndjenja venat. Nese nga te gjitha keto nuk do kete sukses mund te nevojiten trajtime me te avancuara: Skleroterapia eshte nje metode gjate se ciles substanca sklerotizuese ( e cila shkakton nje reaksion ne varice) injektohet brenda venave te zgjeruara. Në fazat fillestare, ka mënyra për të zvogëluar ashpërsinë e simptomave dhe për të parandaluar përparimin e venave me variçe. Deri shkaqet e venat me variçe mund të përfshijnë ndryshime hormonale gjatë shtatzënisë. Metodat për trajtimin e venave varikoze janë disa por përpara se të propozohet njëra prej tyre pacienti duhet të vlerësohet nga një mjek specialist vaskular.
  Sëmundjet e enëve të gjakut të sistemit të qarkullimit të gjakut dhe hemostasis të vështirë dhe të rrezikshme. Alternativat në dispozicion të kirurgut janë: Strippingu i venës Safena Magna ( të madhe), në të gjithë gjatësinë e saj ose strippingu segmentar i venës safena magna, ligaturë e venës safena magna, ligaturë e venës me skleroterapi, ligaturë e venave perforante për të parandaluar rekurencën e venave varikoze. Faktorët e rrezikut që janë të përfshirë në formimin e venave me variçe të ekstremiteteve të poshtme, janë: rritja e presionit hidrostatik në trungjet deje, i hedh lëng i mureve të tyre, qelizat metabolike të muskujve të butë, rrjedhjen e gjakut në venat e sipërfaqes hlubokoraspolozhennyh.
  Me anë të këtij ekzaminimi vlerësohet funksioni i venave të thella dhe sipërfaqësore si dhe shpërndarja e. Nëse keni vena varikoze masive, gjasat e juaja për të fituar trombozë të venave të thella janë më të mëdha se të njerëzve pa varikozitete. Vizita bazohet në ekzaminimin Eko Doppler. Simptomat Varicocele që shfaqen në formën e arching dhe dhimbje që përfshin, ashpërsia dhe parehati, lokalizuara në scrotum dhe zgjerimit të dukshëm venë, nuk është shpesh për shkak të inflamacion dhe këputje, e cila ekspozohet anije me variçe, të shoqëruar nga gjakderdhje në scrotum. Suksesi do te jete me i madh nese varicet jane me te vogle apo sic quhen ene kapilare. Simptomat e venave me variçe të operacionit. Shumica e këtyre metodave mund të përdoren në shtëpi. Venat me variçe nuk mund të sigurojë rrjedhjen e gjakut testicular që ata të mbështetur normën. Në shumicën e rasteve, simptomat e venave me variçe në fazat e hershme të sëmundjes në vetvete nuk tregon, respektivisht, dhe nuk janë të shoqëruara me ndonjë siklet apo shenja në të cilën pacienti do të jetë në gjendje të këshillohen nga specialisti përkatës. Të merren me ta, shumë e vështirë, pastaj, për shembull, trajtimi i variçe se sa përpjekje dhe durim e nevojshme. Edhe përçarje të spermatogenesis në varicocele mund të ndodhë edhe për shkak të ndërprerjes së furnizimit me gjak të koqe. Këto ndryshime çojnë në dobësinë e mureve të venave, rrit sasinë e gjakut dhe venat ngarkesës rritet.

  Tromboza e venave të thella paraqitet me të ënjtur të menjëhershme, të rëndë të këmbës.   
  Si janë venat me variçe të trajtuara në legends