Mjekësi variçe recetë

 
Variçe lindjes trajtimit mitër venat..

Këmbët lënduar venat ecin variçe
 • ]

  Vagina variçe pas lindjes


  Vagina luan rolin e " kanalit të lindjes". Gjatë urinimit gruaja mund të ndjejë djegie dhe kruajtje që fillojne nga zona vaginale dhe përhapen drejt këmbeve. Humbja e flokëve zakonisht ndalet brenda gjashtë muajve. Vagina variçe pas lindjes. Ndër këto janë hemorroidet, venat me variçe në zonën e zorrës së trashë që del jashtë dhe shkakton dhimbje, kryesisht gjatë lëvizjeve të jashtëiqtjes. Pas 12 orëve nuk isha në gjendje për të ditur as emrin tim. Britanikja ka rrëfyer një eksperiencë tragjike të saj që i ka ndodhur pas lindjes së foshnjës së parë. Arsyet janë të shumta.
  Edhepse mjekët gjatë lindjes, më kanë inkurajuar që të shtyjë sa më fort, në fund doli që e kam “ tepruar. Mrekullia e saj qëndron se gjatë lindjes kjo zgjatet, bëhet mjaft e madhe duke lejuar trupin e fëmijës të kalojë. Pas lindjes, trupi juaj shkarkon përnjëherë të gjithë flokët e tepërt. Sigurisht, ai momenti kur del koka e fëmijës gati sa një dardhë, vërteton se nuk është më vagina e njejtë. Ajo ka pasur probleme për të kryer marrëdhënie seksuale, për shkak se vagina e saj ka mbetur e dëmtuar pas lindjes, shkruan Metro. Patjetër duhet të konsultoheni edhe me mjekun për të konfirmuar se organizmi juaj është shëruar pas lindjes.
  E para, vagina dhe qafa e mitrës kalojnë nëpër ndryshime gjatë shtatëzanisë dhe lindjes, dhe iu duhet kohë që të kthehen në gjendjen e mëparshme. Se kur mund të filloni të keni marrëdhënie seksuale pas lindjes varet se kur jeni të përgatitur ju dhe bashkëshorti juaj. A do të ju kthehet vagina pas lindjes në madhësinë e saj normale dhe fortësinë, mvaret nga shumë faktorë: madhësisë së foshnjes që keni lindur, numrit të lindjeve, si dhe a. Simptomat e këtij infeksioni janë kryesisht ndjesia e shpimit si me gjilpëra në zonën vaginale si dhe inflamacioni vaginal. Një studim që përfshiu më shumë se gra në 14 maternitet- e tregoi se përsëritja e operacionit cezarian reduktoi rrezikun e lindjes së frutit të vdekur, problemet serioze të bebes dhe hemoragjinë e madhe mëmësore, krahasuar me planifikimin e lindjes vaginale pas pasjes së.
  Britanikja ka rrëfyer një eksperiencë tragjike të saj që i ka ndodhur pas lindjes së foshnjës së parë. Uk, transmeton Periskopi. Strijat nuk do të zhduken pas lindjes, por në fund ato do të shndërrohen nga të kuqe të purpurt në ngjyrë argjendi ose të bardhë. Nuk preferohet që të keni marrëdhënje seksuale në gjashtë javët e pas lindjes. Vagina është një pjesë që i sjell kënaqësi trupit të gruas.
  Hemorroidet janë nganjëherë të irrituara përgjatë shtytjes që bëjnë nënat në proçesit të lindjes natyrale dhe ato nuk do të zhduken si me magji pas lindjes. Kthehet në gjendjen e mëparshme vetëm 6 javë pas lindjes.  Venotonics për venat me variçe intravenoze