Variçe kompresion mbathje

 
Variçe rrezitje venat efekt..

Trajtimi qytetin variçe venave almaty
  • N]

    Latin për venat me variçe    Probleme me venat e zgjeruara kanë më shumë se 50 për qind e njerëzve në moshën e mesme dhe zakonisht është fjala për venat e këmbëve. Variçet kërkojnë ndërhyrje dhe metodat për trajtimin e insufiçenës së venave të. Latin për venat me variçe. Në sezonin e verës, femrat preferojnë të vishen me fustane dhe ngjyra të ndryshme, mirëpo ndonjëherë venat e zgjeruara mund të jenë një. Venat me variçe ( varikoza), të cilët. Për disa, përveç faktit se mund t' ju duket ndonjë qime e pa hequr në këmbë, është edhe theksimi i venave. Mes problemeve kardiovaskulare më të zakonshme të lidhura me një qarkullim të keq të gjakut gjenden pikërisht tek venat variçoze. Komplikacionet më të shpeshta janë: dhimbje, lodhje të këmbëve, mpirje,.     
    Cilat madhësi janë stockings elastike për venat me variçe