Shtatzënisë variçe buzë

 
Droga ulcerave venat trajtimi trofike variçe..

Varices zbukurim
 • N]

  Trajtimi antipsor për venat me variçe


  Këshilla e mjekëve për gratë është të parandalojnë shfaqjen e varikozës duke zgjedhur ushqime të pasura me produkte të bimëve me kërcell, ( fibra) gruri, orizi, etj. Venat me variçe - për shumë njerëz kjo nuk është një problem, sepse ata e konsiderojnë atë një defekt kozmetike. Gjithashtu kjo terapi është përdorur në qoftë se pacienti është një venat e vogla, të interesuara defekte vetëm të vogla kozmetike. Efekti i trajtimit të Leeches mjekësore konkluduar si vijon: rrodhe gjakut gjiri hedh në hirudin substancë të gjakut që thins gjakut. Shpesh si faktorë që lidhen me trashje është konsideruar si një mënyrë jetese i ulur, e kombinuar me kequshqyerja ( ose konsiderohet pa lidhje me të). Trajtimi me rrushkull është paralajmëruar nga shumë studiues si një trajtim efektiv natyral për pamjaftueshmëri kronike venoze. Metoda më e vjetër e trajtimit është kirurgjia. Parimi i trajtimit të venave varikoze është trajtimi fillimisht i venave më të mëdha dhe i degëve më të vogla në fund. , të cilat ndikojnë në funksionimin e rregullt të organeve të brendshme si dhe rregullojnë lëvizjen e muskujve, në rastet kur vuani nga gjymtyrët e. Trajtimi i venave mund te jete kozmetik ( per varice te vogla si teleangiektazit) deri tek ai kirurgjikal. Teknika kryesore për masazhin e venave me variçe është që të jetë i butë, të shmanget presioni me gishta në venat e mëdha dhe shtrëngimi. Për më tepër, rritja e rasteve të sëmundjeve të tilla si venat me variçe, përqindja rritet me peshën e pacientit Këta faktorë, dmth me rritjen e shkallës së trashje. Kur venat bëhen shumë të dukshme dhe të ënjtura ato njihen si venat varikoze, apo variçet. Në venat normale, gjaku kalon nga poshtë me drejtim lart. Trajtimi me venat me variçe Leeches e këmbëve Leeches mjekësore përdoren për të trajtuar venat me variçe që nga vitet e lashta. Te gjitha kane rendesin e tyre pasi mos trajtimi i tyre mund te coje deri tek formimi i mpiksejeve te gjakut qe mund te shkaktojne edhe emboli pulmonare qe mund te perbeje nje komplikim fatal. Ato zakonisht zhvillohen në këmbë. Në rastin e variçeve, gjaku kalon në drejtim të kundërt me sensin normal. Masazhi ndihmon me qarkullimin e mirë të gjakut në trupin tuaj, sidomos në këmbët tuaja ( ku shfaqen më shumë venat me variçe).
  Metodat e trajtimit janë mekanike, termike ose kimike. Venat varikoze ( variçet) janë dilatacione ( zgjerime) të venave të këmbës. Trajtimi i venat me variçe Në praninë e venat me variçe të rëndë klinike, trajtimit konservativ turistik në rast të contraindications ekzistuese për kirurgji. Në përgjithësi, trajtimi fillon me venat safena të sëmura. Trajtimi antipsor për venat me variçe.
  Por në fakt, mjekët thonë për venat me variçe, si sëmundje, duke theksuar se i shoqëruar varices defekt kozmetike. Deri më sot, trajtimi i venave me variçe me veprime lazer mund të konsiderohet si një alternativë e mirë për të metodave kirurgjike bazuar në metodat tradicionale të trajtimit venat e dëmtuara.   
  Mund të bëj një tatuazh në venat me variçe