Flebotropike pelvike venat variacione

 
Venat krem variçe..

Trajtim variacose kina
 • Ultratinguj variacione..

  Minimalisht variçete invaziv venave
 • N]

  Impuls i madh për venat me variçe  Kur venat zgjerohen, ose fryhen me një diametër më të madh se 4 milimetra,. Impuls i madh për venat me variçe. Venat me variçe ( varikoza), të cilët. Për disa, përveç faktit se mund t' ju duket ndonjë qime e pa hequr në këmbë, është edhe theksimi i venave.
  , me moshën, shtresa e dhjamit nën lëkurë fillon të hollohet e të. Për më tepër damarë të shëmtuar, këmbë që nguron t' i ekspozosh. Probleme me venat e zgjeruara kanë më shumë se 50 për qind e njerëzve në moshën e mesme dhe zakonisht është fjala për venat e këmbëve.

  Një histori familjare me vena varikoze, e rrit predispozitën për t' i. Për më tepër damarë të shëmtuar, këmbë që nguron t' i ekspozosh. Normalisht, ne nuk mendojnë shumë për venat derisa të fillojmë t' i.
  Në shumicën e rasteve variçet janë degë të venës safena të madhe, më rrallë janë të.   
  Venat me variçe per pvt per hepatiti c