Variçe komente para venavet

 
<
Kostoja variçe venave bryansk trajtimit..

Relaksim venat ushtrime variçe
 • Fashë lidhni venat..

  Variçe majtë venat këmbën
 • /CLON]

  Venat me variçe në këmbë që trajtojnë  Në fillim, pacienti përpiqet për të trajtuar venat me variçe në këmbë, me këshilla nga të afërmit kalitur, miqtë dhe të njohurit. Mund të manifestohen në rrjetin e kapilarëve të lëkurës, në sistemin e venave sipërfaqësore, venat perforante dhe në sistemin e venave të thella. Venat me variçe ( varices) është një sëmundje kronike në të cilën venat të knotted zgjerimin që ndodh njëkohësisht me shkeljen në rrjedhjen e gjakut dhe stagnimit të saj brenda sistemit venoz. Varikozitetet janë zgjerime të vazhdueshme të venave me dredhje, që përfshijnë ndryshimet morfologjike dhe strukturore të murit venoz. Ushtroni presion të butë me pëllëmbët e dorës ose presion të sheshtë kur bëni masazhin dhe lëvizni nga këmba në këmbë. Ato zakonisht zhvillohen në këmbë. Venat kanë detyrën e kthimit të gjakut për në zemër. Teknika kryesore për masazhin e venave me variçe është që të jetë i butë, të shmanget presioni me gishta në venat e mëdha dhe shtrëngimi. Mjekët ua rekomandojnë xhelin freskues të gjithë personave që ende nuk kanë probleme me variçet, por që e dinë që në familjen e tyre ka plot raste të tilla.
  Pra e di se varices – një, sëmundje kronike të pashërueshme. Nëse ju nuk do të fillojnë të trajtojnë. Në mënyrë që një person merr një sërë sëmundjesh: venat me variçe,, trombozë thrombophlebitis, etj Variçe venat nuk janë vetëm të shtrembëruar të këmbëve - ata janë një kërcënim për shëndetin, dhe nganjëherë jetën e një personi! Por, kur ju jeni ulur ose qëndroni në këmbë, sidomos një kohë më të gjatë, gjaku në këmbët e juaja do të qëndrojë pa lëvizur dhe shtypja në vena do të rritet. Gjaku kalon nga venat sipërfaqësore për në venat e thella në muskujt e këmbëve.
  Ato ndihmojnë për shkak se sëmundja është e zakonshme dhe shumë njerëz e dinë në lidhje me të. Variçe të trashëgueshme Sëmundja e variçeve është e trashëgueshme. Vetëm për t’ u dhënë atyre të holla, dhe çdo gjë do të jetë mirë. Venat me variçe në këmbë që trajtojnë. Venat me variçe shfaqen si rezultat i shtatzënisë, faktorëve gjenetik, shtimi në peshë, hormone, ose një punë në të cilën kaloni shumicën e kohës tuaj të ulur. Venat e sipërfaqes komunikojnë me venat e thella më shumë degë dhe sëmundjet që prekin venat e sipërfaqes mbingarkojnë qarkullimin e gjakut në venat e thella dhe me. Venat e thella dhe venat perforatore zakonisht janë në gjendje t’ i bëjnë rezistencë shtypjes së rritur për një periudhë kohore. Në kete njoftim, ne do të prezantojmë disa mjekime popullore bimore për venat me variçe. Në internet është një shumë e reklamave në këmbë “ të lavdishme”, e cila të tregojë se sa shpejt kurë venat me variçe me përpjekje minimale. Këmbët kanë 2 lloj venash: venat sipërfaqësore, që shtrihen pranë lëkurës; dhe venat e thella në muskujt e këmbës.   
  Mjekësi për venat me variçe me rrush