Hiper nyjet variçe venat

 
Venat variçe vibroplatform..

Venë variçe venëy aloe
 • Nëse varka masazh mundur është këmbë venat..

  Variçe venat
 • N]

  Trajtimi i venave me variçe në 1 grad  Venat me variçe 1 dhe 2 gradë trajtohen konservative: venotoniky- drogë, Fizioterapi, anti- inflamator drogë. Trajtimi me skleroterapi është në metodë e thjeshtë, kryhet në kushte ambulatore, ruhet aktiviteti fizik normal ( për 48 orë përjashtohet aktiviteti fizik i ekzagjeruar). Por keto ankesa nuk e tregojne gjithemone edhe shkallen e semundjes.
  Masazhi ndihmon me qarkullimin e mirë të gjakut në trupin tuaj, sidomos në këmbët tuaja ( ku shfaqen më shumë venat me variçe). Kur venat me variçe për të përjashtuar vaskë të nxehtë, sauna dhe ekspozimin në diell për një kohë të gjatë. Metodat e trajtimit janë mekanike, termike ose kimike. Teknika kryesore për masazhin e venave me variçe është që të jetë i butë, të shmanget presioni me gishta në venat e mëdha dhe shtrëngimi. Me radiofrekuencë, dhimbjet pas intervenimit, sipas shkallës dhimbjes 1- 10 janë 2- 3. Ndonjëherë mund të formohen tromboza brenda tyre duke shkaktuar dhimbje të forta dhe ënjtje ( edem). Trajtimi i venave me variçe duke përdorur lazer është gjithashtu një metodë shumë efektive në trajtimin e kësaj sëmundje, veçanërisht nëse ajo është e kombinuar me metodat tjera të ndikimit. Ne kemben e djathte, ne fund te kofshes me esht shfaqur 1 shenje me ngjyre te kuqe. Shqetesimet kryesore dhe me te shpeshta jane mpirrjet, kruarjet, dhimbjet ne kemb. Trajtimi i venave me variçe në 1 grad. Së fundmi, specialistët kanë arritur në përfundimin që bimët jeshile me kërcell, ( fibra) gruri, orizi, etj.
  Në përgjithësi, trajtimi fillon me venat safena të sëmura. Jam 25 vjec dhe po verej qe po me shfaqen varice. , të cilat ndikojnë në funksionimin e rregullt të organeve të brendshme si dhe rregullojnë lëvizjen e muskujve. Metoda më e vjetër e trajtimit është kirurgjia. Pra, pacienti me një paracetamol, e kalon natën. Si perfundim do te vije deri tek zgjerimi I venave siperfaqesoredhe do te marrin nje forme qe ne I quajme VARICE.
  Por shenjat më të shpeshta janë hemorragjia me gjak në të kuqe të fortë dhe kruajtje. Hemorroidet janë zgjerimi i venave në anus dhe të varurit e tyre duke marrë ngjyrë blu në të kuqe. Në përgjithësi me fjalën variçe apo vena varikoze kuptojmë sëmundjen që prek venat sipërfaqësore të këmbëve pasi këto janë shumë të shpeshta, por vena varikoze zhvillohen edhe në.
  1 litër konjak të fortë. Trajtimi i venave me variçe legenit përfshijnë metodat konservative dhe kirurgjikale. Gjatë kësaj kohe, mos harroni të hapni vazon 1 herë në javë dhe të trazoni përzierjen me ndihmën e një luge prej druri. Parimi i trajtimit të venave varikoze është trajtimi fillimisht i venave më të mëdha dhe i degëve më të vogla në fund. Pacientët pas intervenimit, kanë dhimbje të mëdha dhe në shkallën e dhimbjes prej 1- 10, në 2- 3 ditët e para, shkalla e dhimbjes është 7- 8. Simptoma të tjera, të cilat nuk janë të lidhura drejtpërdrejt me madhësinë apo shkallën e venave me variçe, mund të përfshijnë dhimbje në zonën përreth, lodhje këmbësh, kruajtje, djegie, ose nxehtësi që duket sikur çlirohet nga ngritja e këmbëve apo kur vesh çorape që ngjeshin këmbët. Njerëzit më të zakonshme të kenë është këmbë të gjata, ose të kryejnë punë të rënda fizike. Pasi të shtypni gështenjat, hidhini në një vazo prej qelqi bashkë me konjakun duke i mbyllur hermetikisht për 40 ditë rresht. Variçet, ose në gjuhën mjekësore venat varikoze, janë një çrregullim i venave që paraqitet me zgjerim dhe përdredhje të tyre. Aktualisht shifrat në botë tregojnë se nëntë në dhjetë raste të Venave Varikoze trajtohen me skleroterapi. Ka pak koh, gati 1 muaj qe po I dalloj.
  Venat me variçe të këmbëve - një gjendje në të cilën enët e gjakut janë të prekur venat sipërfaqësore e këmbëve.   
  Operacioni i venave me variçe në kazakistan në petropavlovsk