Mira variçe venat

 
Venat piavka variçe..

Rrugës gjysmë variçe venat
 • Zgjidhje venat kripur variçe..

  Variaciones klorid banjot
 • CLON]

  Venat me variçe të cilave specialistët duhet të aplikojnë  Venat me variçe ( varices) është një sëmundje kronike në të cilën venat të knotted zgjerimin që ndodh njëkohësisht me shkeljen në rrjedhjen e gjakut dhe stagnimit të saj brenda sistemit venoz. Kam pershtypjen se kurohen me me geshtenja dhe raki keshtu kam lexuar diku. Venat sipërfaqësore dhe ato të thella. Venat e thella e çojnë gjakun në venën cava, venën më të madhe të organizmit, kurse kjo venë derdhet në zemrën e djathtë.

  Venat e sipërfaqes komunikojnë me venat e thella më shumë degë dhe sëmundjet që prekin venat e sipërfaqes mbingarkojnë qarkullimin e gjakut në venat e thella dhe me kalimin e kohës i. Venat me variçe të cilave specialistët duhet të aplikojnë. Këshillat Mjekët rekomandojnë që këmbët të vihen sa më shumë në lëvizje, por lëvizjet duhet të jenë të ekuilibruara dhe të bëhen në hapësira të rrafshëta dhe jo me gurë. Venat Blue vezoret fryrë gjithashtu mund të merren parasysh. Imazhe rezonancë magnetike ( MRI) MRI sot - një nga metodat më të avancuara për diagnostikimin e sëmundjeve të ndryshme. Venat varikoze janë venat e zgjeruara sipërfaqësore. Venat sipërfaqësore janë më afër lëkurës. Venat e thella janë të mbuluara me muskuj. Evitoni dhe qëndrimin ulur me këmbët kryqëzuar si dhe mbajtjen për shumë të këpucëve me taka të larta. Venat me variçe gjithashtu mund të diagnostikuar kancerin, në vend, për të sqaruar tomography diagnoza. Dieta për variçe është e rëndësishme, në mënyrë që të mos përkeqësohet situata. Specialistët këshillojnë sporte të tilla, si: ecja e lirë, vrapi, biçikleta, kërcimi dhe noti, gjatë të cilave vihet në punë pompa e muskujve të kërcirit. Me një regjim të mirë ushqimor dhe me aktivitet fizik të vazhdueshëm, ato mund të parandalohen. Por përveç kësaj, ka disa probleme që duhet të adresohen me një sëmundje të tillë si venat me variçe. Specialistët rekomandojnë që këmbët të trajtohen çdo ditë me xhel freskues ( edhe në rast se nuk janë shfaqur ende variçet), të masazhohen nga specialistë herë pas here dhe të trajtohen me medikamente të ndryshme sipas porosive të mjekëve. Aty thuhet 10 kokrra geshtenje te qeruara dhe gjysem litei raki, i fusim ne nke kavanoz qelqi geshtenjat bashke me rakine dhe i len ne erresire per 3 jave duke i tundur her pas here. Pas tri javesh e kullon me nje nape. Shfaqja e venave varikoze mund të jetë e trashëgueshme, por edhe mund të ndodhë pas moshës 30- vjeçare, kryesisht tek gratë shtatzëna, pasha trupore e të cilave bëhet relativisht e madhe dhe trupi bie në qetësi, si mungesë e lëvizjeve të përditshme.   
  Të brendshme të lartë compression për venat me variçe për