Zgjeruar venate çfarë duhet bërë

 
Trajtojnë mjalting venat variçe..

Mënyra venat variçe trajtuar vjetra
 • Variçe detit venat tabaka kripës..

  Almag variçe trajtimin venave
 • CLON]

  Ekzema për venat me variçe në këmbë  Si rezultat i kësaj, duke përdorur këtë mjet i dobishëm, ju mund të marrë disa javë për të hequr qafe nga venat me variçe në këmbë dhe për të gjetur shëndetin dhe bukurinë. Simptomat e venave varikoze Venat varikoze përbëjnë shqetësime kozmetike për shumë njerëz, duke u shfaqur si blu të dukshme ose ngjyrë vishnje nën lëkurë ose si vena të ënjtura. Kembet e enjtura, Kembet e ftohta.
  Nga rruga, efekti i parë i dukshëm ndodh brenda pak ditësh pas fillimit të përdorimit. Nëse procedura më pak invazive janë të papërshtatshme për ju, mjeku juaj mund t’ ju sugjerojë të përdorni kirurgjinë. Por, kur ju jeni ulur ose qëndroni në këmbë, sidomos një kohë më të gjatë, gjaku në këmbët e juaja do të qëndrojë pa lëvizur dhe shtypja në vena do të rritet. Jashtëzakonisht e dobishme janë të gjitha llojet e ushqimeve deti ( midhjet, kallamar, gaforret, oysters, karkaleca) dhe peshk, kale deti dhe alga të tjera. Ndihmon ne qarkullimin e gjakut. Në fazat fillestare, ka mënyra për të zvogëluar ashpërsinë e simptomave dhe për të parandaluar përparimin e venave me variçe.

  Në kirurgji, kirurgu juaj do të largojë venat sipërfaqësore që janë kthyer ne variçe. Këshillat Mjekët rekomandojnë që këmbët të vihen sa më shumë në lëvizje, por lëvizjet duhet të jenë të ekuilibruara dhe të bëhen në hapësira të rrafshëta dhe jo me gurë. Kjo, për shkak të qëndrimit të gjatë në këmbë i cili rrit presionin në venat e këmbëve. Venat e zgjeruara, Kapilaret. Venat e thella dhe venat perforatore zakonisht janë në gjendje t’ i bëjnë rezistencë shtypjes së rritur për një periudhë kohore. Por nëse pjesa femër është e mirë, por ka balonë në këmbë të ulët ose të bëhet knotted venat fryrje, atëherë ndoshta kjo është fillimi i venave me variçe. Shumica e këtyre metodave mund të përdoren në shtëpi. Konsumi i flavonoideve konsiderohet si më i rëndësishmi, i fokusuar në problemet me venat e zgjeruara.
  Venat që janë vendosur thellë brenda këmbëve tuaja do të marrin përsipër rolin e venave të dëmtuara. Ekzema për venat me variçe në këmbë. Këto tregon të duhet për të ndaluar në rrënjë, si gjithmonë në zhvillim sëmundjeve kronike – dikush më shpejt,. Ushqimi për pacientët me venat me variçe duhet të përfshijë pulat me yndyrë të ulët ( gjeldeti, pulat), lepuri, mish viçi, mëlçia viçi. Terapia zgjat 90 min deri ne 120 min. Për shumë njerëz, venat varikoze dhe venat merimangë ( një lloj i zakonshëm dhe më i lehtë i venave varikoze ) janë thjesht një shqetësim kozmetik, por për të tjerë mund të jenë një shqetësim i. Të qëndruarit për një kohë të gjatë ulur ose në këmbë. Evitoni dhe qëndrimin ulur me këmbët kryqëzuar si dhe mbajtjen për shumë të këpucëve me taka të larta. Ashtu si çdo problem tjetër shëndetësor, venat me variçe duhet të trajtohen siç duhet. Kjo natyrisht i dobëson venat me kalimin e kohës, gjë që çon në zgjerimin, dhimbjen, dhe tek disa njerëz edhe shfaqjen e hemorroideve. Per konsulta falas telefononi ne nr telPer te bere trajtimin me shushunja mund te vini ne adresat e meposhteme : Adresa 01: Te kryqezimi i 21 dhjetorit.   
  Çfarë për të kuruar variacione venat në këmbë mjetet juridike popullore