Venat ekstremiteteve ulëta variacione

 
Shumë venat cili variçe..

Venave trajtimin domate variçe gjelbra
 • CLON]

  Ënjtje e skuqjes së këmbës me venat me variçe


  Venat me variçe e gjymtyrë të ulët Kjo sëmundje karakterizohet nga formimi i mureve deje si zgjerim meshkovydnoho, gjarpërues gjarpri, duke rritur gjatësinë dhe mungesa e valvulave. Duket se me to bëhet betejë e vazhdueshme. Këmbët kanë 2 lloj venash: venat sipërfaqësore, që shtrihen pranë lëkurës; dhe venat e thella në muskujt e këmbës. Ashtu si çdo problem tjetër shëndetësor, venat me variçe duhet të trajtohen siç duhet. Venat e zgjeruara janë problem i shumë njerëzve.

  Ënjtje e skuqjes së këmbës me venat me variçe. Për këtë arsye, paraqitja e një " defekt kozmetike" kërkon trajtim të specializuar - trajtimin e venat me variçe në fazat e hershme duke u bërë pjesa më e suksesshme e performancës së tyre. Probleme me venat e zgjeruara kanë më shumë se 50 për qind e njerëzve në moshën e mesme dhe zakonisht është fjala për venat e. Në vijim ju sjellim disa këshilla se si ta trajtoni në mënyrë natyrale këtë problem. Në mënyrë tipike, venat me variçe të gjymtyrëve të ulëta ndodh në 20% të popullsisë. Në ngarkesë të veçantë në gjymtyrët e poshtëm dhe variçe venat nuk ka qenë shumë e mirë për të përdorur çorape compression, këmbët dhe të pushojnë, dhe ënjtje shkon larg. Njerëzit më të zakonshme të kenë është këmbë të gjata, ose të kryejnë punë të rënda fizike. Kur muskujt e këmbëve janë në punë ( në ecje), ato funksionojnë si pompë, duke dërguar gjak në zemër. Më të zakonshme gjatë shtatzënisë, venat me variçe shkaktohen për shkak të valvulave të gabuara në venat ose mureve të dobësuara të venave. Pra, e konsiderojnë këto simptome se interesit përgjithësisht karakteristike për ne sëmundje. Ënjtje mund të zhduken pas pjesën tjetër një nate të gjatë në. Në fazat fillestare, ka mënyra për të zvogëluar ashpërsinë e simptomave dhe për të parandaluar përparimin e venave me variçe. Në një person me varikoz, venat blu dhe të fryrë janë të dukshme në lëkurë. Në rast se personi për të lënë pas dore shëndetin e tyre në shenjë e parë e venat me variçe, të prirur për progresin e sëmundjes dhe simptomat e përshkruara lodhje lidhur, shurdhim në këmbë, ënjtje të indeve dhe simptomat gjykatë.
  Venat me variçe. Shumica e këtyre metodave mund të përdoren në shtëpi. Sidomos mos harroni në lidhje me këmbët " qetësues" pantyhose gjatë shtatzënisë, si antenatal dhe të kujtojnë. Këmbët e lodhur dhe të lënduar, duke shpërthyer enët e gjakut, duke shfaqur ënjtje dhe një ndjenjë hidhërimi – këto janë shenja të formimit të venave me varka, të cilat janë një nga problemet më të zakonshme të njerëzve të të gjitha moshave. Venat me variçe të këmbëve - një gjendje në të cilën enët e gjakut janë të prekur venat sipërfaqësore e këmbëve. Gjaku kalon nga venat sipërfaqësore për në venat e thella në muskujt e këmbëve. Venat e sipërfaqes komunikojnë me venat e thella më shumë degë dhe sëmundjet që prekin venat e sipërfaqes mbingarkojnë qarkullimin e gjakut në venat e thella dhe me kalimin e.   
  Trajtimi modern i venave me variçe