Mjetet hudher juridike variçe

 
]

Valsalva me venat me variçe


Venat me variçe ( varikoza), të cilët njihen më shpesh, kaplojnë më shumë se 80 milionë amerikanë. Venat varikoze ( variçet) janë dilatacione ( zgjerime) të venave të këmbës. Në venat normale, gjaku kalon nga poshtë me drejtim lart. Masazhi ndihmon me qarkullimin e mirë të gjakut në trupin tuaj, sidomos në këmbët tuaja ( ku shfaqen më shumë venat me variçe). Venat me variçe ( varikoza), të cilët njihen më shpesh,. Venat sipërfaqësore dhe ato të thella. Në vetvete venat me variçe të kurrizit fare nuk është shumë e një problemi, nuk e kërcënojnë jetën e pacientit dhe mund të jetë jeta në mënyrë të sigurtë të jetojnë pa shumë. Venat me variÇe ( varikozitet) Varikozitetet janë zgjerime të vazhdueshme të venave me dredhje, që përfshijnë ndryshimet morfologjike dhe strukturore të murit venoz. Mund të manifestohen në rrjetin e kapilarëve të lëkurës, në sistemin e venave sipërfaqësore, venat perforante dhe në sistemin e. Fakti se venat me variçe janë aq të keqe që manifestohet në të gjitha rrugët. Venat e thella janë të mbuluara me muskuj. Duke kryqëzuar këmbët nuk shkaktoni vena me variçe. Valsalva me venat me variçe. Ju mund të blej një të veçantë compression stockings dyqan, ata janë të shitur mbi counter. Teknika kryesore për masazhin e venave me variçe është që të jetë i butë, të shmanget presioni me gishta në venat e mëdha dhe shtrëngimi. Venat me variçe: Komplikime / / ' ) ; / / ] ] > Venat me variçe shfaqen në mënyrë të pavarur vazhdon, për më tepër, ajo do të jetë e rëndësishme jo vetëm për fenomenin e pacientit, por një fenomen që ecën, si sigurisht, do të jetë vetëm për të keq. As duke veshur take të larta. Në vazhdim po ju paraqesim disa të dhëna për ta lehtësuar mendjen tuaj. Edhe pse ato mund të jenë të dhimbshme dhe të bezdisshme, janë zakonisht të padëmshme. Venat sipërfaqësore janë më afër lëkurës. Varicocele është një nga sëmundjet më të zakonshme në mesin e njerëzve, që shpesh çon në pasoja shumë të pakëndshme. Venat e thella e çojnë gjakun në venën cava, venën më të madhe të organizmit, kurse kjo venë derdhet në zemrën e djathtë. Në rastin e variçeve, gjaku kalon në drejtim të kundërt me sensin normal.
Ju nuk mund të injorojë ( nga rruga, të bëjë shumica e njerëzve ekspozuar veten ndaj rrezikut të sëmundjes së thellë venoz, ndihmon vetëm kur operacion). Për disa, përveç faktit se mund t’ ju duket ndonjë qime e pa hequr në këmbë, është edhe theksimi i venave. Venat e dukshme të fryra dhe të shtrembëruara, ndonjëherë të rrethuara nga kapilarë të hollë konsiderohen venat me variçe sipërfaqësore. Varicocele - Kjo variçe venat e kurrizit sperme dhe testiseve. Me ardhjen e pranverës dhe verës, shumica e femrave nuk ndjehen rehat në veshjen e pantallonave të shkurta dhe fundeve sepse nuk kanë këmbë të përkryera. Venat varikoze janë venat e zgjeruara sipërfaqësore.Në kremën e tetë të muajit ber nga venat me variçe