Femra simptomai

 
Parandalimi venave mjaltë variçe..

Yndyrat venat tradicionale mjekësinë
 • N]

  Venat me infra të kuqe me variçe


  Ushqimi për pacientët me venat me variçe duhet të përfshijë pulat me yndyrë të ulët ( gjeldeti, pulat), lepuri, mish viçi, mëlçia viçi. Këto janë vena të vogla të lekurës dhe quhen teleangiektazi. Po, vizitat në banjo mund të jenë alarmuese për personat që konsumojnë rrepa të kuqe. Venat me variçe ( varices) është një sëmundje kronike në të cilën venat të knotted zgjerimin që ndodh njëkohësisht me shkeljen në rrjedhjen e gjakut dhe stagnimit të saj brenda sistemit venoz. Në përgjithësi, trajtimi fillon me venat safena të sëmura.
  Venat me infra të kuqe me variçe. Jam 25 vjec dhe po verej qe po me shfaqen varice. Ne kemben e djathte, ne fund te kofshes me esht shfaqur 1 shenje me ngjyre te kuqe. Pamundësia e valvulave të venave për të bërë kthimin në zemër të gjakut, ulin gravitetin e tij dhe e mbajnë gjakun e pistë në trup.

  Pse kjo mund të jetë hera. Të dielën ndryshon ora dhe. Ka pak koh, gati 1 muaj qe po I dalloj. Detajet se çfarë dietë është për venat me variçe, ju mund të mësoni nga artikulli ynë. Termi vena varikoze ose variçe nënkupton vena të zgjeruara dhe të përdredhura. Që dallohen si kapilarë të kuq apo vijëzime të kuqe të grupuara në formë degësh ose rozete. Për fat të keq, jo gjithmonë në mënyrë adekuate. Kjo makinë me presion gjithashtu përdor teknologjinë termike me infra të kuqe kjo gje do të shpërndajë yndyrën dhe të promovojë metabolizmin e yndyrës. E gjakut dhe transportin e ushqimeve oksigjenit. Pa marrë parasysh testet dhe rezultatet e dhëna, ne fundja e dimë se rrepat janë shumë të mira për ne. Vena sipërfaqësore në këmbë ose në pjesë të tjera të trupit, me kthesa të zgjatura në një formë të parregullt. Pajisja e quajtur VeinViewer përdorë dritë afër infra të kuqe për të krijuar imazhin e enëve të gjakut të pacientit. Operacioni radikal me venat me variçe të vështira në ekzekutim, shumë " surpriza" dhe i referohet ngjarjeve ekstreme Megjithatë, ajo vjen sistemin hemostatic, i cili me siguri do të përgjigjet për çdo ndërhyrje. Ngrohja me infra te kuqe gjithashtu përmirësojnë qarkullimin e gjakut dhe transportin e ushqimeve oksigjenit. Jashtëzakonisht e dobishme janë të gjitha llojet e ushqimeve deti ( midhjet, kallamar, gaforret, oysters, karkaleca) dhe peshk, kale deti dhe alga të tjera. Venat me variçe të këmbëve nuk mund të lihen në pajisjet e veta, është e nevojshme për të trajtuar sepse oslozhnyvsheesya dhe të zhvilluara, kjo sëmundje mund të shkaktojë shumë pasoja të pakëndshme dhe të ardhur keq. Njerëzit që vuajnë nga venat me varka duhet t' i përmbahen parimeve të caktuara të ushqyerjes, të cilat janë mjete ndihmëse për të lehtësuar gjendjen e pacientëve. Ngrohja me infra te kuqe gjithashtu përmirësojnë qarkullimin. Kjo është një teknikë e. Inxhinierët nga kompania Christie Medica Holdings ka krijuar një mënyrë për t’ i lejuar mjekët t’ i shohin venat e pacientit mbi lëkurë. Ja disa nga gjërat që përjetova gjatë dy javëve me konsum të pandërprerë të rrepës së kuqe.   
  Venat me gji të këmbës pr varikozë