Gratë venat legenit trajtohen variçe venave

 
Kuqe venat infra variçe..

Dhembeve venat variçe cezarianin
  • ]

    Venat me puplë popliteal


    Venat e zgjeruara janë problem i shumë njerëzve. Në vijim ju sjellim disa këshilla se si ta trajtoni. 2/ 3 prej tyre, janë femra. Venat me puplë popliteal. Duket se me to bëhet betejë e vazhdueshme.
    Venat janë më pak muskuloze se arteriet dhe shpesh janë më afër lëkurës. Te shumica e rasteve është i atakuar qarkullimi venoz% ), rrallë qarkullimi arterial ( 20 – 25% ), ndërkaq më rrallë janë të pranishme. Në kundërshtim me venat, arteriet bartin gjakun larg nga zemra. Në ditët e sotme, diagnoza dhe mjekimi i. Me ardhjen e pranverës dhe verës, shumica e femrave nuk ndjehen rehat në veshjen e pantallonave të shkurta dhe fundeve sepse nuk kanë. Më shumë se 1/ 3 e popullatës botërore vuan nga venat e zgjeruara varikoze. Në kundërshtim me venat, arteriet bartin gjakun larg nga zemra.    Varikozë homeopati grigore