Vein krem

 
Diagnozës varikozes simptomave trajtimi..

Ulërimit ënjtje këmbëve
 • Ketë venat mundet fëmijë varka..

  Forum venave variçe
 • CLON]

  Venat me variçe segmentale çfarë është


  Venat me variçe segmentale çfarë është. Për disa, përveç faktit se mund t' ju duket ndonjë qime e pa hequr në këmbë, është edhe theksimi i venave. Të lidhura me një qarkullim të keq të gjakut gjenden pikërisht tek venat. Kjo mënyrë është tepër e dëmshme për personat që kanë variçe. Venat me variçe ( varikoza), të cilët. Kursi i sëmundjes së venave të zgjeruara varikoze është i tillë që është.

  Këshilla – Venat e dukshme nën lëkurë kthehen në një problem më evident. Probleme me venat e zgjeruara kanë më shumë se 50 për qind e njerëzve në moshën e mesme dhe zakonisht është fjala për venat e këmbëve. Nuk është mrekullibërës, por kombinim i kurës së aloe verës me një. Trajtimi bashkëkohor i venave të zgjeruara me Laser 1470 nm,.   
  Trajtimi efektiv i venave me variçe në rishikimet e këmbëve