Mjekësore komplekse gratë shtatzëna venat variçe

 
Variçe inflamacion venat lëkurës..

Natyrore variçe venat
  • LON]

    Goditje ënjtje të këmbëve


    Nëse mpiksja zhvillohet ngadalë ose ndalon rrjedhjen e gjakut, mund të shkaktojë ënjtje të enëve të gjakut. Ënjtja e këmbëve për shkak të ulurit të gjatë ose qëndrimit në këmbë ndikon negativisht mbi kualitetin e jetës së njerëzve. Faktorët dhe gjendet shëndetësore që mund të shkaktojnë mpiksje gjakut janë:. Nëse mpiksja bllokon venat në duar ose këmbë, lëkura fillon të mavijoset dhe të marrë një ngjyrë si të kuqe me hije. Një shkaktar tjetër i ënjtjes së këmbëve, apo edhe i pjesëve të tjera të trupit. Ky është një problem që ndodh shpesh, pothuajse tek të gjiha femrat, si pasojë e disa gabimeve që mund të bëjmë, ndoshta në mënyrë të. Këmbët, veçanërisht. Këmbët janë pjesë të trupit të cilat përballojnë pjesën më të madhe të ngarkesës,. Goditje ënjtje të këmbëve. Ënjtja e këmbëve është dukuri e keqe dhe e pakëndshme. Fryrja e këmbëve është një fenomen mjaft i shpeshtë prej të cilës.     
    Si të shpifni ulcerat në këmbë me venat me variçe