Variçe kontraceptivët hormonalë venat

 
Venat variçe massagers çfarë..

Venat simptomave variçe këmbëve
 • CLON]

  Gjaku në këmbë për venat me variçe


  Koha në të cilën ju mund të bëni disa hapa të thjeshtë: tableta pije ( venotoniky, vitamina), të veshur të brendshme compression, bëni ushtrime për këmbët. Gratë kanë predispozicion dy herë më shumë se burrat për t’ i. Gjaku kalon nga venat sipërfaqësore për në venat e thella në muskujt e këmbëve. Kirurgu vaskular, Garth Rosenberg, vë në dukje se nuk është e pazakontë që të keni variçe dhe vena merimangë në një këmbë.

  Venat me variçe ( varikozat) janë: Vena të shtrira ku gjaku grumbullohet, zgjatje të trasha dhe të forta në këmbë ndodhin kur valvolat në një drejtim nuk funksionojnë si duhet. Për disa, përveç faktit se mund t’ ju duket ndonjë qime e pa hequr në këmbë, është edhe theksimi i venave. Venat me variçe shfaqen në mënyrë të pavarur vazhdon, për më tepër, ajo do të jetë e rëndësishme jo vetëm për fenomenin e pacientit, por një fenomen që ecën, si sigurisht, do të jetë vetëm për të keq. Gjaku nga sistemi venoz lëviz kryesisht lart nga këmbët në zemër, shkon kundër gravitetit. Venat me variçe kanë tendencë të paraqiten në kërcinjtë e këmbëve dhe të shkaktojnë dhimbje, krruajtje, nervozizëm dhe ndjesi djegie në këmbë. Venat e tilla të thella me variçe janë zakonisht jo të dukshme, por ato mund të shkaktojnë ënjtje ose dhimbje ne të gjithë këmbën dhe mund të ketë vende ku mund të formojnë mpiksje gjaku. Njerëzit më të zakonshme të kenë është këmbë të gjata, ose të kryejnë punë të rënda fizike. Gjaku në këmbët tuaja duhet t’ i kundërvihet forcës së gravitacionit për t’ u kthyer në zemër. Ashtu si çdo problem tjetër shëndetësor, venat me variçe duhet të trajtohen siç duhet. Lëvizjen e gjakut vetëm në drejtim të zemrës e mundësojnë valvulat.
  Ato shkaktojnë shumë dhimbje, janë në ngjyrë blu të errët ose në vjollcë dhe faktorët kryesorë që i shkaktojnë janë: lodhja, shtatzënia, mosha, qëndrimi i zgjatur në këmbë dhe gjenetika. Në fazat fillestare, ka mënyra për të zvogëluar ashpërsinë e simptomave dhe për të parandaluar përparimin e venave me variçe. Shumica e këtyre metodave mund të përdoren në shtëpi. Kur muskujt e këmbëve janë në punë ( në ecje), ato funksionojnë si pompë, duke dërguar gjak në zemër.
  Venat me variçe për shumë njerëz janë një tipar familjar. Gjaku në këmbë për venat me variçe. Venat me variçe ( varikoza), të cilët njihen më shpesh,. Shfaqja e venave të fryra është gjithashtu një shqetësim estetik për shumë njerëz.
  Venat e dukshme, të dala mbi sipërfaqen e lëkurës quhen ndryshe venat varikoze. Që t’ i ndihmojnë lëvizjes së gjakut në drejtim të zemrës muskujt e këmbëve tuaja shtrydhin venat e thella. Dhe vetëm atëherë mund të shmangur ndërlikimet e venat me variçe. Venat kanë valvul- a të një drejtimi për të kapërcyer efektet e gravitetit. Venat me variçe të këmbëve - një gjendje në të cilën enët e gjakut janë të prekur venat sipërfaqësore e këmbëve.   
  Krem i venave me variçe në shqyrtimet e këmbëve