Shqyrtimet venave variçe trajtimin

 
Variçe kirurgjisë venat pasi..

Venat variçe hematoma operacionite
  • Venat me varka lv


    Venat e dëmtuara. Me ardhjen e pranverës dhe verës, shumica e femrave nuk ndjehen rehat në veshjen e pantallonave të shkurta dhe fundeve sepse nuk kanë. Në vijim ju sjellim disa këshilla se si ta trajtoni.
    Duket se me to bëhet betejë e vazhdueshme. Venat e zgjeruara janë problem i shumë njerëzve. Këshilla – Venat e dukshme nën lëkurë kthehen në një problem më evident gjatë sezonit të verës, jo vetëm estetik, por edhe shëndetësor. Venat e Fryera - Vena Varikoze. Te shumica e rasteve është i atakuar qarkullimi venoz% ), rrallë qarkullimi arterial ( 20 – 25% ), ndërkaq më rrallë janë të pranishme. Venat me varka lv. Vena Varikoze është vlerësuar me një normë mesatare 95% e suksesshme.    Nëse venat me variçe trajtojnë kritikat e leeches