Pishinë variçe venat shkuar

 
Variçe kirurgjisë venave efektet..

Magnetike fizioterapia variacione
 • CLON]

  Trajtimi i lëndimeve të këmbëve me venat me variçe


  Këto ndryshime çojnë në dobësinë e mureve të venave, rrit sasinë e gjakut dhe venat ngarkesës rritet. Shpesh, ato shoqërojnë një variçe më të madhe dhe me një simptomatollogji që karakterizohet nga ndjenja e irritimit të këmbës ( e ashtuquajtura “ sindromi i këmbëve të rënda” ). Venat me variçe - një dukuri mjaft të zakonshme. Pse kjo mund të jetë hera. Fillimisht, simptomat e venat me variçe në këmbë nuk është e qartë, sëmundja mund të ndodhë shpejt.
  Trajtimi i lëndimeve të këmbëve me venat me variçe. Te gjitha kane rendesin e tyre pasi mos trajtimi i tyre mund te coje deri tek formimi i mpiksejeve te gjakut qe mund te shkaktojne edhe emboli pulmonare qe mund te perbeje nje komplikim fatal. Shumë persona gjithnjë e më shumë po përballen me venat me variçe dhe enjtjet e këmbëve në sajë të orareve të punëve që kërkojnë periudha të gjata të uljes në një tavolinë po ashtu edhe zgjedhje të rrezikshme të artikujve në modë që dëmtojnë qarkullimin e gjakut. Venat janë të shpërndara në trupin tonë si rrënjët e një bime duke filluar nga degë fare të vogla që bashkohen me njëra tjetrën duke formuar degë gjithnjë e më të mëdha deri sa përfundojnë në pak vena të mëdha.

  Ose simptomat e venat me variçe të këmbëve janë të dukshme - venat e mëdha meandering në këmbët fillojnë të fryrje nën lëkurë, por jo dhimbje një person ndjen. Nëse variçet tuaja nuk ju shkaktojnë ndonjë siklet, ju mund të vendosni që të mos bëni asnjë trajtim. Medikamenti futet në venë me anë të injektimeve me shiringë me age të vogla. Të dielën ndryshon ora dhe.
  Trajtimi i ulcerave të këmbëve brenda dy javësh, me mbylljen e venave të dëmtuara, shpejton shërimin me 12%, krahasuar me trajtimin standard, sipas rezultateve të një studimi të publikuar në " New England Journal of Medicine". Sëmundjet e enëve të gjakut të sistemit të qarkullimit të gjakut dhe hemostasis të vështirë dhe të rrezikshme. Këto nuk shfaqin vetëm një difekt estetik, por mund të jenë të ndjekura edhe nga një insuficiencë venoze në stadet e fillimit. Mjeku juaj do të diskutojë këto me ju për t’ ju ndihmuar të bëni një vendim që është sa më i drejtë për ju. Venat e këmbëve grupohen në dy sisteme: venat e thella që gjenden thellë mes muskujve dhe venat. Njerëzit më të zakonshme të kenë është këmbë të gjata, ose të kryejnë punë të. Shkaqet e venat me variçe mund të jetë gjithashtu një muaji mitrës dhe pesha e nënës fituar, e cila çon në presion që ndjenja venat. Deri shkaqet e venat me variçe mund të përfshijnë ndryshime hormonale gjatë shtatzënisë. Kështu, rreth 89% e venave me variçe të këmbëve të përjetuara nga gratë dhe rreth 66% - meshkujt, këto shifra veçanërisht të rëndësishme për vendet e. Trajtimi i venave mund te jete kozmetik ( per varice te vogla si teleangiektazit) deri tek ai kirurgjikal. Ka opsione të ndryshme trajtimi për venat me variçe të cilat varen nga rrethanat tuaja personale. Venat me variçe të këmbëve - një gjendje në të cilën enët e gjakut janë të prekur venat sipërfaqësore e këmbëve.
  Trajtimi kimik që njihet me termin skleroterapi realizon mbylljen e venës së zgjeruar duke injektuar brenda saj një medikament që nxit një reaksion në murin e brendshëm të venës dhe çon gradualisht në mbylljen e saj. Kështu, sipas vlerësimeve të ndryshme, raporti mesatar mund të identifikohet nga incidenca e sëmundjes sipas gjinisë. Të merren me ta, shumë e vështirë, pastaj, për shembull, trajtimi i variçe se sa përpjekje dhe durim e nevojshme.   
  Kompresion mbathje pas venat me variçe të kirurgjisë