Sankpeburg venat leeches variçe

 
Trajtim drogës..

Venat lindjes mirë variçe
 • N]

  Trajtimi me lazer varikoz me këmbë


  Kështu përfundon procedura dhe pacienti ngritët në këmbë dhe kontrollin e parë e bënë mbas dhjetë ditëve. Trajtimi me lazer, është një zëvendësim i trajtimit kirurgjik në fazë të lehtë dhe të mesme të stres inkontinencës ( mosmbajtjes së urinës). Suksesi do te jete me i madh nese varicet jane me te vogle apo sic quhen ene kapilare. Provat për efektivitetin e trajtimit me lazer janë të kufizuara. Trajtimi me lazer varikoz me këmbë. Por, këto trajtime jo shumë invazive të venave varikoze kanë edhe një përqindje rikanalizimi pas disa vitesh. Gjithashtu mund të shkaktojë dhimbje dhe dhëmbëza. Trajtimi kimik që njihet me termin skleroterapi realizon mbylljen e venës së zgjeruar duke injektuar brenda saj një medikament që nxit një reaksion në murin e. Flat warts ( verruca plana) - lyth i sheshte, shfaqet më shumë tek adoleshentët dhe tek fëmijët, janë kokrra të lëmuara dhe pak të sheshta, gjenden me shumë në fytyrë por dhe në këmbe, sidomos tek femrat. Trajtimi bashkëkohor i venave të zgjeruara me Laser 1470 nm, Radiofrekuencë bipolare, Variclose, Asval.
  Me pistoletë e bëjmë aplikimin e ngjitësit në venën e zgjeruar me tërheqje shumë të ngadalshme. Zona e përzgjedhur trajtohet me një shpërthim drite të shkurtër, por intensiv, e cila çon në djegien e venës varikoze. Nese shkaktari i variceve eshte nje ene gjaku qe gjendet me ne thellesi me ndihmen e ultrasonografit edhe kesaj ene i injektohet nje substance sklerotizuese. E para realizohet me anë të një strumenti të posaçëm, i cili futet në venën që duhet trajtuar dhe me anë të rrezeve lazer bën të mundur tharjen dhe mbylljen nga brenda të saj ( fotokoagulim). Shfaqen më shumë në këmbë. Gjatë trajtimit me lazer qelizat e lëkurës që rrethojnë enët e gjakut nuk dëmtohen.
  Damarët në këmbë Metodë e re me lazer Shkencëtarët po praktikojnë një mënyrë të re për trajtimin e ënjtjes së damarëve të këmbeve, një sëmundje e rrezikshme nga e cila preken jo vetëm gratë. Target i lazerit vaskular është hemoglobina, proteina e kuqe në qelizat dhe në enët e gjakut. Teknikat kirurgjikale janë kryesisht dy: trajtimi me lazer ose eliminimi i venave varikoze me stripping. Trajtimi me lazer Kirurgjia me lazer përdor një rreze intensive të dritës, ose lazer, për të djegur dhe shkatërruar lythat, transmeton 10gjera. Me këtë trajtim arrihet krijimi dhe rimodilimi i kolagjenit të ri, i cili rezulton me normalizimin e funksionit të mbajtjes së urinës në fshikëzën e urinës. Mbas 5 minutave, e gjithë vena tkurret dhe mbyllet në tërësi. Trajtimet e reja janë trajtimet me lazer, trajtimet me lëndë ngjitëse, trajtimi me radiofrekuencë, trajtimi me dëmtim mekanik të brendshëm të safenës, të cilat rezultojnë në zhdukje totale të venës safene.

  Kjo mënyrë e re është eliminimi i damarëve me rreze lazer, të cilat bëjnë të mundur djegien e.   
  Venat me variçe për natën