Shfaqen atëherë mesme shkollën variçe nëse venat

 
Variçe elektromagnetik është mirë..

Cilat shtatëzanisë variçe gjatë venat
 • LON]

  Venat me variçe nuk duhet të mbeten shtatzënë  Këto simptoma mund të shkaktohen nga probleme shëndetësore të tilla si venat me variçe, tromboflebiti dhe sëmundjet venoze dhe ato nuk duhet të. Në një person me varikoz, venat blu dhe të fryrë janë të dukshme në lëkurë. Gjëja më e mirë për të bërë është që të kontaktoni angiologun, përveç gjinekologut, për të shmangur flebitin sipërfaqësor ose trompozën e thellë të venë. Janë një çështje me të cilën përballen shumë gra shtatëzëna dhe nuk ka asgjë për t' u shqetësuar. Mundohuni të mos qëndroni për një kohë të gjatë në këmbë. Venat e dukshme janë një problem që shumë gra shtatzëna e kanë dhe nuk keni arsye pse të brengoseni për këtë. Megjithatë, ekspertët bien dakord se venat me variçe nuk janë një çështje e shëndetit dhe se nuk duhet të injorohen.

  Sidoqoftë, nëse venat venat shoqërohen nga simptoma të tjera si dhimbja e gjoksit, gulçimi, ulçera pranë venave ose venave të fryrë, duhet të vizitoni një mjek. Një tjetër komplikim shumë serioz i variçeve është hapja e plagëve në pjesën e poshtme të kërcirit. Sidoqoftë, nëse venat shoqërohen nga simptoma të tjera si dhimbje e gjoksit, gulçimi, ulçera pranë venave ose venave të fryrë, duhet të vizitoni një mjek. Ç’ duhet të bëj me variçet? Venat me variçe nuk duhet të mbeten shtatzënë. Nuk është vetëm problem kozmetik. Ato nuk duhet të injorohen! Venat mund të bëhen më të dukshme pas stërvitjes ( sidomos tek personat me muskuj të zhvilluar) Venat mund të theksohen edhe gjatë shtatzënisë. Por nëse shoqërohen nga simptoma të tjera si dhimbja e gjoksit, gulçimi, ulçera pranë venave ose vena të fryrë, duhet të vizitoni një mjek. Ndoshta keqkuptimi më i zakonshëm në lidhje me venat është se njerëzit mendojnë se mund të trajtohen me kozmetikë. Venat me variçe. Këto simptoma mund të shkaktohen nga probleme shëndetësore të tilla si venat me variçe, tromboflebiti dhe sëmundjet venoze, dhe ato nuk duhet të injorohen. Këto simptoma mund të shkaktohen nga probleme shëndetësore të tilla si venat me variçe, tromboflebiti dhe sëmundjet venoze. Plagë të tilla janë shumë të vështira dhe shumë rezistente për tu trajtuar dhe shpesh mbeten një problem kronik me të cilin pacienti duhet të bashkëjetojë gjithë jetën. Më të zakonshme gjatë shtatzënisë, venat me variçe shkaktohen për shkak të valvulave të gabuara në venat ose mureve të dobësuara të venave. Vëllimi i gjakut të një gruaje shtatzënë është më i lartë sesa i një gruaje joshtatzënë, dhe kësisoj venat thjeshtë provojnë të përshtaten me sasinë e madhe të gjakut. Venat me variçe nuk janë zakonisht të rrezikshme për fëmijën, por situata duhet të monitorohet, veçanërisht nëse numri i variceve vazhdon të rritet. Sipas ekspertëve nëse konstatoni probleme me venat, sado të vogla duhet të drejtoheni tek mjeku për kurimin e nevojshëm.
  Trajtimi i hershëm i venave varikoze është shumë i rëndësishëm për të parandaluar të gjitha sa përmendëm. Nëse ju duhet ta bëni herë pas here uluni dhe ngrijini pak këmbët për rreth 30 minuta.   
  Triko ose çorape për parandalimin e venave me variçe