Kërcënon çfarë varicose maschini

 
Fëmijë varka mundet ketë..

Venat variçe hikërror dietë
 • LON]

  Trajtimi i qendrës mjekësore të venave me variçe


  Trajtimi i qendrës mjekësore të venave me variçe. Krahas kësaj, prodhimi i hormoneve shtesë gjatë shtatzënisë, shkakton një lëshim të muskujve të venave, me tendencë që ato të. Ushtroni presion të butë me pëllëmbët e dorës ose presion të sheshtë kur bëni masazhin dhe lëvizni nga këmba në këmbë. Diagnoza dhe trajtimi i venave me variçe në këmbë Venat me variçe diagnostikuar në këmbë kur të shikuara specialist flebolohom ose kirurg, dhe në bazë të venave të ultrazërit.
  Kështu, përmirëson qarkullimin, heq bllokimet e gjakut. Shkaqet e venat me variçe mund të jetë gjithashtu një muaji mitrës dhe pesha e nënës fituar, e cila çon në presion që ndjenja venat. Plagë të tilla janë shumë të vështira dhe shumë rezistente për tu trajtuar dhe shpesh mbeten një problem kronik me të cilin pacienti duhet të bashkëjetojë gjithë jetën.
  Këto ndryshime çojnë në dobësinë e mureve të venave, rrit sasinë e gjakut dhe venat ngarkesës rritet. Lamtumirë variçe! Deri shkaqet e venat me variçe mund të përfshijnë ndryshime hormonale gjatë shtatzënisë.
  Trajtimi i hershëm i venave varikoze është shumë i rëndësishëm për të parandaluar të gjitha sa përmendëm. Metodat e trajtimit janë mekanike, termike ose kimike. Deri më sot, trajtimi i venave me variçe me veprime lazer mund të konsiderohet si një alternativë e mirë për të metodave kirurgjike bazuar në metodat tradicionale të trajtimit venat e dëmtuara. Në përgjithësi, trajtimi fillon me venat safena të sëmura. Parimi i trajtimit të venave varikoze është trajtimi fillimisht i venave më të mëdha dhe i degëve më të vogla në fund. Një mirë phlebography, agjentët kontrast administruara dmth gjak okrashyvayuschye dhe pastaj studioi venë. Por, në kulturën popullore, jo vetëm atë shqiptare por edhe perëndimore dhe botërore, ato njihen si shërbyeset më të mirëfillta sa i takon shumë qëllimeve mjekësore kur është fjala për njerëzit. Shushunjat mendohen si krijesa rrëshqitëse dhe jotërheqëse, pse jo dhe të shëmtuara e deri diku të vështira. Varicocele - një ndryshim në farë venoz kurrizit, e cila është formuar nga ndikimi i venave me variçe dhe rrjedhin së bashku me shkelje të rrjedhjes së gjakut venoz nga të testiseve. Edhe shtatzënia shkakton varice. Teknika kryesore për masazhin e venave me variçe është që të jetë i butë, të shmanget presioni me gishta në venat e mëdha dhe shtrëngimi. Trajtimi me venat me variçe Leeches e këmbëve Leeches mjekësore përdoren për të trajtuar venat me variçe që nga vitet e lashta. Efekti i trajtimit të Leeches mjekësore konkluduar si vijon: rrodhe gjakut gjiri hedh në hirudin substancë të gjakut që thins gjakut. Ekspertët thonë se gjatë shtatzënisë ndaj venës kryesore që furnizon pjesën e poshtme të trupit, dhe fetusi praktikisht mund të bllokojë qarkullimin e gjakut. Metoda më e vjetër e trajtimit është kirurgjia.   
  Si të aplikoni një vaj për qime për venat me variçe