Variçe venave vaji trajtimi

 
Venës zgjerimi legenite..

Brendshme varicose çmimi burra
 • CLON]

  Trajtimi kirurgjik i shqyrtimeve të këmbëve të venave me variçe


  Njerëzit më të zakonshme të kenë është këmbë të gjata, ose të kryejnë punë të rënda fizike. Por, këto trajtime jo shumë invazive të venave varikoze kanë edhe një përqindje rikanalizimi pas disa vitesh. Trajtimi kirurgjik i shqyrtimeve të këmbëve të venave me variçe. Ndërhyrjet bashkëkohore pa dhimbje me radiofrekuencë, është përparësi e madhe dhe opsioni më i mirë terapeutik në mjekimin e venave të zgjeruara varikoze. Në trajtimin dhe mjekimin e venave të zgjeruara varikoze, intervenimi me këto metoda paraqet një revolucion që në masë të madhe zëvendëson metodat e deritashme klasike të operacionit kirurgjikal. Varices - Kjo patologji, e cila rezultoi në zgjerimin e venave sipërfaqësore dhe pamjaftueshmërinë venoz duket valvulare të çon në qarkullim të dobët. Sëmundje kronike deje ( HZV, venat me variçe) Rezultatet nga Pamjaftueshmëria valvulës sistemit sipërfaqësore venoz. Tipari kryesor i kësaj forme të thrombophlebitis është dhimbje, ndërsa në këmbë, si dhe çdo kontakt me variçe venat. Në periudhën postoperative, të gjithë pacientët tregoi terapi antikoagulant destinacion me doza të larta të LMWH. Aktualisht, shumica e njerëzve paguajnë rëndësinë e madhe të parandalimit të kësaj sëmundjeje. Sot, nëpër tërë botën, aplikohet metoda e mjekimit të venave me radifrekuencë dhe laseri. Trajtimi kirurgjik i trombozë majasëll paraqitur operacione pushtuese nuk. Përparësitë e intervenimit me metodat bashkëkohore. Sëmundja shoqërohet me temperaturë të lartë dhe dobësi, ngjan simptomat e ftohtë të përbashkët. Caktuar për rastin kur metodat e mësipërme provuar joefektive.
  Sa për trajtim kirurgjik - thrombectomy, i njohur si Operacioni Trendelenburg dhe të kryer me bllokim masiv të trungut pulmonar dhe degët kryesore të avionëve, ajo është e lidhur me vështirësi të caktuara. Metoda bazohet në shkatërrimin e venat me variçe lazer. Pas heqje e kirurg ndryshuar Toka anastomosis zorrëve formuar " fund- te- fund". Terapia e barnave është edhe trajtimi shoqërues kirurgjikale dhe janë përdorur shpesh pas operacionit sesa para saj.

  Venat e zgjeruara varikoze paraqesin një ndër problemet më të përhapura shëndetësore të kohërave tona. Parandalimi i venave me variçe Parandalimin e kësaj sëmundjeje mund të jetë primar, e cila pengon zhvillimin e venave variçe dhe sekondar - ne prani te procesit patologjike. Më së shumti paraqiten si pasojë e predispozicionit gjenetik, por edhe si pasojë e mënyrës së jetesës. Preparatybezposeredno për. Trajtimet e reja janë trajtimet me lazer, trajtimet me lëndë ngjitëse, trajtimi me radiofrekuencë, trajtimi me dëmtim mekanik të brendshëm të safenës, të cilat rezultojnë në zhdukje totale të venës safene.

  Trajtimi i venave me variçe gjatë shtatzënisë orientuar kursyer efekt me terapi jo- farmakologjike, dhe kjo, përsëri, ushtrim të brendshme compression. Venat me variçe të këmbëve - një gjendje në të cilën enët e gjakut janë të prekur venat sipërfaqësore e këmbëve. Kuptimi është i operacioneve ligation dhe heqjen e anijeve ndryshuar. Vetëm të kryer ndihmës kirurgjikale mund të korrigjuar venat me variçe në varicocele. Në nivel lokal, dhe vetëm me pëlqimin e një mjeku mund të përdoren ointments, krem dhe kështu me radhë.
  Dhimbje në HZV lokalizuara në pjesët e terminalit e këmbëve, arching karakter dhe është e kombinuar shpesh me simptoma të tjera të tilla. Çka është sëmundja e venave të zgjeruara dhe si ta njohim? Përdoret vetëm për heqjen e venave me variçe hollë ( 1 mm). Trajtimi kirurgjik është i rëndësishëm në trajtimin e varicocele. Venat me variçe - një patologji mjaft të zakonshme dhe është një sëmundje pse, në shumicën e rasteve që kërkojnë kirurgji, ka një nevojë të vazhdueshme trajtim terapeutik. Venat me variçe dhe thrombophlebitis - sëmundje të lidhura.   
  Grumbullimi bimor kundër venave me variçe