Varikozë dimexider instruksionet

 
<
Variçe trajtimin klinikat..

Venat compression triko variçe zgjedhin
 • Magji magnetic trajtojmë venat..

  Stomakut kardiak departamenti variçe
 • /CLON]

  Venat me variçe në mjekësinë e këmbëve


  Në vijim ju sjellim disa këshilla se si ta trajtoni në mënyrë natyrale këtë problem. Venat që janë vendosur thellë brenda këmbëve tuaja do të marrin përsipër rolin e venave të dëmtuara. Feb 05, · Probleme me venat e zgjeruara kanë më shumë se 50 për qind e njerëzve në moshën e mesme dhe zakonisht është fjala për venat e këmbëve. Mund të përdoret edhe mbi geta në ndonjë rast, madje edhe pas depilimit pa shkaktuar asnjë dëm. Mjekët ua rekomandojnë xhelin freskues të gjithë personave që ende nuk kanë probleme me variçet, por që e dinë që në familjen e tyre ka plot raste të tilla.
  Venat e zgjeruara janë problem i shumë njerëzve. Në internet është një shumë e reklamave në këmbë “ të lavdishme”, e cila të tregojë se sa shpejt kurë venat me variçe me përpjekje minimale. Simptoma të tjera, të cilat nuk janë të lidhura drejtpërdrejt me madhësinë apo shkallën e venave me variçe, mund të përfshijnë dhimbje në zonën përreth, lodhje këmbësh, kruajtje, djegie, ose nxehtësi që duket sikur çlirohet nga ngritja e këmbëve apo kur vesh çorape që ngjeshin këmbët. Vetëm për t’ u dhënë atyre të holla, dhe çdo gjë do të jetë mirë. Si pjesë e një studimi në shkallë të gjerë në Edinburg në vitin 1999, ajo u gjet se venat me variçe e vërtetë për femrat në 40% dhe 32% -. Nëse qëndrojmë një periudhë më të gjatë. Pra e di se varices – një, sëmundje kronike të pashërueshme. Në kirurgji, kirurgu juaj do të largojë venat sipërfaqësore që janë kthyer ne variçe.
  Probleme me venat e zgjeruara kanë më shumë se 50 për qind e njerëzve në moshën e mesme dhe zakonisht është fjala për venat e këmbëve. Në përgjithësi me fjalën variçe apo vena varikoze kuptojmë sëmundjen që prek venat sipërfaqësore të këmbëve pasi këto janë shumë të shpeshta, por vena varikoze zhvillohen edhe në ezofag dhe stomak, në sipërfaqen e brendshme dhe të jashtme të barkut, apo në zorrën e trashë në. Venat me variçe në mjekësinë e këmbëve.
  Ndërsa në këmbë prapa banakut, ndërsa ulur në kompjuter, edhe pse këpucë të pakëndshme, të cilat duhet të ngutemi - kjo komplikon rrjedhën, duke shkaktuar bllokimet në venat e këmbëve, dhe në qoftë se kjo sëmundje prindërit ndjekur, rreziku kërcënuar dy herë. Duket se me to bëhet betejë e vazhdueshme. Shumë persona gjithnjë e më shumë po përballen me venat me variçe dhe enjtjet e këmbëve në sajë të orareve të punëve që kërkojnë periudha të gjata të uljes në një tavolinë po ashtu edhe zgjedhje të rrezikshme të artikujve në modë që dëmtojnë qarkullimin e gjakut. Variçe të trashëgueshme Sëmundja e variçeve është e trashëgueshme. Kështu, rreth 89% e venave me variçe të këmbëve të përjetuara nga gratë dhe rreth 66% - meshkujt, këto shifra veçanërisht të rëndësishme për vendet e zhvilluara.   
  Mjekët e kirurgjisë së varikozës