Venoz gjoksi gjoks

 
Duhet venat piqen çfarë..

Duart variçe plagëve venat
 • Shqipe jashtme gjuet gjuhes..

  Venave serum trajtimin variçe
 • ]

  Voronin trajtim me varikozë


  Voronin trajtim me varikozë. Çorapet elastokompresive janë shumë të rëndësishme dhe marrja e tyre nga pacienti duhet bërë vetëm me recetë mjekësore nga specialist kirurg. Keto njihen edhe si ulqera venoze, te cilat kerkojne nje trajtim intenziv deri ne 3 jave dhe me nje disipline te rrepte nga ana e pacientit.
  Venat varikoze trajtohen më pas me mikrokirurgji ose me sklerotizim kimik. Hiqni fetat e domateve dhe shpëlani me ujë të ftohtë pjesën ku keni aplikuar domatet. Por me kalimin e kohës, ata mund të gjenerojnë një ndjesi të rëndesës dhe dhimbjes së këmbëve. Metodat termike të mbylljes së venave safena kryhen ambulatorisht, me anestezi lokale, pa plagë ose me plagë shumë më të vogla sesa në rastin e kirurgjisë, rekuperimi është shumë i shejtë, madje pacienti I kthehet aktiviteteve ditore brenda dittës. Spitali Hygeia Tiranë ju prezanton me metodën më bashkëkohore dhe efektive të trajtimit të venave varikoze, trajtimi me Radiofrekuencë. Kur venat bëhen shumë të dukshme dhe të ënjtura ato njihen si venat varikoze, apo variçet. Me kete teknike ( ekosklerozi) eshte e mundur qe rastet te seleksionohen dhe te evitohet nderhyrja kirurgjikale. Për shumë njerëz, venat varikoze dhe venat merimangë ( një lloj i zakonshëm dhe më i lehtë i venave varikoze ) janë thjesht një shqetësim estetik. Përsëriteni këtë trajtim 4 herë gjatë ditës të parë dhe do të shihni disa përmirësime brenda ditës së parë të aplikimit. Interventi ( ndërhyrja) kirurgjikale Mjekimi kirurgjikal i venave varikoze ka tre qëllime: Njëri prej tyre është largimi përgjithmonë i venave varikoze dhe i shkaktarëve të tyre. Venat varikoze nuk përfshijnë ndonjë lloj shqetësimi për shumë. Me ekzaminim fizik mjeku mund te diagnostifikoje venat varikoze. Sipas ekspertëve gështenjat përmbajnë shumë substanca të dobishme, të cilat në kombinim me përbërësit e duhur mund të ndihmojnë në largimin e venave varikoze ( variçet janë dilatacione ( zgjerime) të venave me dredhje, që përfshijnë ndryshimet morfologjike dhe strukturore të mureve venoze) dhe celulitit. Si behet diagnostifikimi i venave varikoze? Për ata pacientë që kanë simptoma nga venat varikoze, “ çorapet shtrënguese” duhet të rekomandohen si një trajtim i përhershëm, nëse opsionet e tjera janë të papërshtatshme. Në përgjithësi me fjalën variçe apo vena varikoze kuptojmë sëmundjen që prek venat sipërfaqësore të këmbëve pasi këto janë shumë të shpeshta, por vena varikoze zhvillohen edhe në ezofag dhe stomak, në sipërfaqen e brendshme dhe të jashtme të barkut, apo. Qëllimi i trajtimit është lehtësimi i simptomave, përmirësimi i paraqitjes dhe parandalimi i komplikacioneve, siç është një ulçerë në këmbë. Trajtim i padhimbshëm, pa efekte anësore, shumë efektiv krahasuar me metodat e tjera të trajtimit dhe më e rëndësishmja zgjat vetëm 35 minuta dhe brenda ditës ju i riktheheni aktiviteteve tuaja. Trajtimi me rrushkull është paralajmëruar nga shumë studiues si një trajtim efektiv natyral për pamjaftueshmëri kronike venoze. Trajtimi për venat varikoze. Nese pacienti i permbahet keshillave te mjekut keto plage mund te mos perseriten. Kjo aparaturë bashkëkohore për trajtim të venave varikoze ofron trajtim endovaskulare të patologjive venoze.
  Pa trajtim, venat varikoze kanë tendencë që të përkeqësohen. Në qoftë se aplikoni këtë trajtim për 2 javë, përmirësimet do të jenë të dukshme. Kurse për shumë të tjerë mund të jenë një shqetësim i mirëfilltë shoqëruar me ndjesinë e dhimbjes dhe parehatisë, si dhe sinjalizojnë probleme të. Më këtë procedurë endovaskulare me anë të Radiofrequencës Bipolare, kuptojmë trajtim të venave varikoze ( operacion) pa prerje, pra me Rreze Radiofrequente.



  Pilula për hemorroide dhe venata