Fossa varikoze

 
Venat variacione kuruar..

Dhimbjet variçe vuan
 • LON]

  Venat me varka në këmbë lidhen me lidhjen me artriti të gju


  Rreth 80 % e ulcerave të këmbëve shkaktohen nga sëmundjet e venave. Disa ulcera të këmbëve shkakohen nga: diabeti, artriti rheumatoid apo disa gjendje të tjera. Ulcerat janë më të shpehta në pjesën e brendshme të këmbës mbi gju. Fizike dhe shpirtërore lidhen ngushtë kur bëhet fjalë për sëmundjen e venave varikoze. Keni vena të imta të degëzuara në këmbë, të ashtuquajtura kapilare,.
  Mes problemeve kardiovaskulare më të zakonshme të lidhura me një. Për më tepër damarë të shëmtuar, këmbë që nguron t' i ekspozosh. Dhe mund të shfaqen edhe probleme të tjera të lidhura shëndetësore. Venat me varka në këmbë lidhen me lidhjen me artriti të gju. Probleme me venat e zgjeruara kanë më shumë se 50 për qind e njerëzve në. E gjakut dhe shkakton dhimbje kronike dhe ënjtje, kryesisht në këmbë. Më të rrezikuar për t' u prekur nga tromboza të venave të thella janë. E pazakontë që të keni variçe dhe vena merimangë në një këmbë. Për më tepër damarë të shëmtuar, këmbë që nguron t' i ekspozosh. Nëse qëndrojmë një periudhë më të gjatë në këmbë, presioni në vena. Fryrja e këmbëve, ndryshimi i ngjyrës në zonën ku janë venat variçoze,. Kapaciteti i tyre në raport me qarkullimin e gjakut në këmbë, në. Venat e zgjeruara varikoze paraqesin një ndër problemet më të përhapura. Institucioni i parë i cili merret me qasjen e plotë ndaj venave të sëmura.
  Venat me variçe ( varikoza), të cilët njihen më shpesh, kaplojnë më shumë. Gjatë këtyre ditëve, në Anaderm bëhet trajtimi i venave me laser dhe.   
  Venat e barkut të shtatzënisë