Venat veroshpiron variçe

 
Përdoret variçe çfarë barishte..

Variçe terapi yoga venat
 • ]

  Si ta ktheni venat me variçe


  Kjo është një teknikë karakteristike që do t’ ju japë një shans për të eliminuar venat me variçe në mënyrë adekuate. Jam 25 vjec dhe po verej qe po me shfaqen varice. Në fazat fillestare, ka mënyra për të zvogëluar ashpërsinë e simptomave dhe për të parandaluar përparimin e venave me variçe. Si ta ktheni venat me variçe. Jam 30 vjeqare une eci shum shpesh kam vena te zgjerura nuk kam pesh te madhe venat me jane bere si kokerr kur me dhembin nuk mud te de duroj pres nje keshill nga ju. Aug 08, · Gjyshja më mësoi këtë ilaç për të eliminuar venat me variçe. Ju duhet ta bëni këtë çdo ditë deri në momentin kur venat te zhduken. Farat dhe degët mund të hahen të gjalla ose të gatuara. Si ta aplikoni: Lyeni pjesën e këmbës ku ka shumë variçe me përzierjen e përftuar dhe shpërndajeni nëpër këmbë me lëvizje rrethore. Kanceri i gjirit, ja si mund ta zbuloni. Venat me variçe lidhen me qarkullimin e gjakut në trup dhe mund të jenë jashtëzakonisht të dhimbshme për njerëzit që i kanë. Tani këmbët e mia duken të mahnitshme Thënie për Jetën.

  Këshillat Mjekët rekomandojnë që këmbët të vihen sa më shumë në lëvizje, por lëvizjet duhet të jenë të ekuilibruara dhe të bëhen në hapësira të rrafshëta dhe jo me gurë. Ka pak koh, gati 1 muaj qe po I dalloj. Kjo debulesë mund të jetë si pasojë e trashëgimisë gjenetike: Në fakt është vërtetuar që në një familje mund të jenë disa pjestarë me variçe ( më shpesh nëna, gjyshja). Trashëgimia sigurisht që mund të ketë një rol në to por gjithsesi edhe nëse i keni është e rëndësishme të dini se keni një ndihmë. Gratë janë më të prirura ndaj venave me variçe se meshkujt. SI TA KONSUMONI – Mund ta thani për përdorim të mëvonshëm, ose direkt gjethet e saj mund t’ i gatuani dhe t’ i shtoni në sallata.
  Ashtu si çdo problem tjetër shëndetësor, venat me variçe duhet të trajtohen siç duhet. Shumica e këtyre metodave mund të përdoren në shtëpi. Gjethet e njoma konsumohen si barishtet e tjera. Bëjini masazh këmbës dhe shtoni pak presion tek gishtërinjtë në mënyrë që të përmirësoni qarkullimin e gjakut. Kanë të bëjnë me trajtimin kombëtar) është e pamundur. Variçet formohen si rrjedhojë e një debulese ( dobësimi) të venave. Gjaku do te filloje te rrjedhe normalisht dhe venat do të zhduken. Si për të kuruar venat me variçe në shtëpi E pra, tani ju ndoshta e kuptojnë se mjetet juridike popullore kurë variçe, uthull, homeopati, shushunjat dhe të tjera “ duremarschinoy” ( mos qeshni, kjo është Dr.
  Ju lutem te me ktheni pergjigje se si mund ti. Evitoni dhe qëndrimin ulur me këmbët kryqëzuar si dhe mbajtjen për shumë të këpucëve me taka të larta.  Këshillojeni vajin kundër venave me variçe