Venat pini variçe rrushit

 
Fashë variçe venat mbështjell..

Shtatëzanie variçe gjata venat periudha
 • Variçe venave trajtim..

  Variçe psikologjise trajtimi
 • [/CLON]

  Kone në venat me variçe çfarë duhet të bëjnë  Shumë persona gjithnjë e më shumë po përballen me venat me variçe dhe enjtjet e këmbëve në sajë të orareve të punëve që kërkojnë periudha të gjata të uljes në një tavolinë po ashtu edhe zgjedhje të rrezikshme të artikujve në modë që dëmtojnë qarkullimin e gjakut. Venat me variçe lidhen me qarkullimin e gjakut në trup dhe mund të jenë jashtëzakonisht të dhimbshme për njerëzit që i kanë. Kur venat dobësohen, grupet e gjakut në zona të caktuara shkaktojnë distension dhe ënjtje gjë që i bën ato të dukshme nën lëkurë. Varicet shfaqen në saj të akumulimit të gjakut, por edhe pse mund të eliminohen përfundimisht me ndërhyrje kirugjikale është e rëndësishme të dini se në mënyrë që ato të mos shfaqen sërish duhet të bëni ndryshime në stilin tuaj të jetës dhe të përdorni trajtime të ndryshme. Ushqime të pasura me fibra si arrat dhe farat, bimët bishtajore, manaferrat dhe perimet e gjelbra janë të dobishme për të gjithë sistemin e tretjes, kështu që nuk është çudi që një dietë për gastritin është një dietë e pasur në fibra. Evitoni dhe qëndrimin ulur me këmbët kryqëzuar si dhe mbajtjen për shumë të këpucëve me taka të larta.

  Që në fëmijëri keni të ‘ ngujuar’ idenë që duhet të fleni me pizhame, sepse lakuriqësia është e papranueshme dhe e turpshme/ marre! Venat kanë valvula të cilat bëjnë të mundur që gjaku të mos mbetet në pjesën e poshtme të këmbëve. Çfarë janë variçet? Pse disa produkte ndihmojnë për t' u përballur me sëmundjen dhe të tjerët çojnë në përkeqësimin e mirëqenies. Në çdo moment duhet të kërkohet një informacion i nevojshëm mbi kurat dhe trajtimin që propozohet. Pra, çështja nëse ne mund të shërojë plotësisht venat me variçe, përgjigje, për fat të keq – ose jo. Ka dy përbërës natyror për venat me variçe duke përdorur domate të gjelbra dhe të kuqe të pjekur. Nëse valvulat nuk mbyllen siç duhet, gjaku nuk ngjitet lart dhe ushtron presion në muret e venës, duke shkaktuar variçet. Të gjithë ju duhet të bëni është të lani disa domate të gjelbra dhe t’ i preni në feta të holla. Venat varikoze ( variçet) janë dilatacione ( zgjerime) të venave të këmbës. Përkundrazi, specialistët e luftës kundër pagjumsisë thonë se trupi i zhveshur flen shume më mirë dhe më qetë sesa të keni edhe brekë në trup.
  Nga ky artikull ju do të mësoni: çfarë duhet të jetë dieta për venat me variçe. Dhe flebolohy dinë për të, kështu që një varg masash të dizajnuara për të. Këshillat Mjekët rekomandojnë që këmbët të vihen sa më shumë në lëvizje, por lëvizjet duhet të jenë të ekuilibruara dhe të bëhen në hapësira të rrafshëta dhe jo me gurë. Kone në venat me variçe çfarë duhet të bëjnë. Në rastin e variçeve, gjaku kalon në drejtim të kundërt me sensin normal. Domatja jeshile është një ilaç shumë i thjeshtë në shtëpi për të hequr qafe venat me variçe. Në venat normale, gjaku kalon nga poshtë me drejtim lart. Pastaj vendosni feta të.   
  Trajtimi i zgjerimit te vertebral veine