Venat takë variçe lartë

 
Jeshili trajtimi venat..

Variçe lëngu domates venat
 • Rreth venave me dhimbje me variacione


  Sëmundjet e venave. Trajtimi bashkëkohore i venave të zgjeruara me Laser, me mjek të huaj. Rreth venave me dhimbje me variacione.
  Synimi është mbyllja e venave varikoze duke injektuar brenda tyre një lëndë kimike irrituese. Më e zakonshme është ënjtja në këmbën e prekur, si dhe parehatia që nis të shfaqet në pulpën e këmbës. Ankohem prej venave ne kembe dhe kam dhimbje jam e interesuar ti parandaloj ato me ndimen e nje specialisti, kam nevoj me dite se ku mu orientu. Metodat termike të mbylljes së venave safena kryhen ambulatorisht, me anestezi lokale, pa plagë ose me plagë shumë më të vogla sesa në rastin e kirurgjisë, rekuperimi është shumë i shejtë,. Në një njeri normal plaga e hapur nga dëmtimi shërohet Brenda disa ditëve ndërsa në personat që kanë problem me enët e gjakut lëkura nuk shërohet dhe plaga bëhet më e madhe duke u kthyer në ulcer. Në qoftë se arteriet ngushtohen, gjaku nuk mjafton dhe është i nevojshëm sigurimi i oksigjenit, pasi muskujt mund rezultojnë në dhimbje. E ardhmja e Trajtimit të venave është vetëm në Anaderm, pa dhimbje, pa plagë, pa prerje. Ndërhyrjet bashkëkohore pa dhimbje me radiofrekuencë, është përparësi e madhe dhe opsioni më i mirë terapeutik në mjekimin e venave të zgjeruara varikoze. Zona mund të ndihet e ngrohtë dhe e kuqe dhe personi mund të ketë një temperaturë. Shkaktojnë ënjtje dhe dhimbje në këmbë. Çfarë e shkakton. Sot, nëpër tërë botën, aplikohet metoda e mjekimit të venave me radifrekuencë dhe laseri. Rreth 80 % e ulcerave të këmbëve shkaktohen nga sëmundjet e venave. Rreziku i DVT- së rritet me rritjen e moshës. Venat varikoze trajtohen më pas me mikrokirurgji ose me sklerotizim kimik. Sipas mjekëve gjendja e trombozës së venave të thella mund ta ndërpresë, pjesërisht ose plotësisht qarkullimin e gjakut, duke shkaktuar dhimbje kronike dhe ënjtje të këmbëve. Ballina Shendeti Trompoza e thellë e venave të gjakut.
  Ne në spitalin HYGEIA disponojmë dhe aplikojmë trajtimin e venave varikoze me Radiofrekuencë që është një nga metodat termike më të provuara, më efikase dhe me më pak dhimbje pas ndërhyrjes. Njerëzit me claudication mund të ecin vetëm në një distancë të caktuar para se dhimbja e këmbës t’ i detyrojë ata për të pushuar. Shkaktarët e ulcerave. Trompoza e thellë e venave të gjakut. Trajtimi me skleroterapi është me i përshtatshëm për venat e vogla varikoze, si plotësim i metodave të tjera ose në rastet kur ka përsëritje të venave varikoze pas një trajtimi të mëparshëm. Jam 30 vjeq ather pres emailin tuj per keshill.
  Institucioni i parë i cili merret me qasjen e plotë ndaj venave të sëmura është Qendra Diagnostike Terapeutike “ Anaderm”, Prishtinë. Nëse gjithnjë e më shpesh ndjeni dhimbje dhe presion në këmbë me rastin e kryerjes së aktiviteteve të përditshme, këmbët ju mpiksen, keni ngërçe në muskuj, lodheni shpejt me rastin e ecjes, u kruhet lëkura e këmbëve, paraqituni tek mjeku, sepse me siguri bëhet fjalë për venat e zgjeruara.  Tabaka të kripës së detit me venat me variçe