Mitër variçe barku venat dhimbje

 
Blerja kripë kineze..

Variçe testet venat efektever
 • ]

  Trajtimi i venave me variçe me skleroterapia  Skleroterapia duhet të përsëritet disa herë në ditë. Në nivel lokal, dhe vetëm me pëlqimin e një mjeku mund të përdoren ointments, krem dhe kështu me radhë. Mënyra të tjera të trajtimit janë me radiofrekuencë, përmes së cilës bëhet mbyllja e venave problematike duke përdorur ngrohjen.

  Teknika kryesore për masazhin e venave me variçe është që të jetë i butë, të shmanget presioni me gishta në venat e mëdha dhe shtrëngimi. Ne 10 pacient 8 trajtohen me skleroterapi, kjo fale aplikimit te shkumes sklerozante. Trajtimi i venave me variçe gjatë shtatzënisë orientuar kursyer efekt me terapi jo- farmakologjike, dhe kjo, përsëri, ushtrim të brendshme compression. Parimi i trajtimit të venave varikoze është trajtimi fillimisht i venave më të mëdha dhe i degëve më të vogla në fund. Skleroterapia eshte nje metode gjate se ciles substanca sklerotizuese ( e cila shkakton nje reaksion ne varice) injektohet brenda venave te zgjeruara.

  Trajtimi me skleroterapi është në metodë e thjeshtë, kryhet në kushte ambulatore, ruhet aktiviteti fizik normal ( për 48 orë përjashtohet aktiviteti fizik i ekzagjeruar). Skleroterapia me shkume perdoret ne trajtimin e te gjitha formave te varikozes, nga ato te medha si insuficienca e venave safene deri ne ato te vogla si format retikulare e telangiektazite. Aktualisht shifrat në botë tregojnë se nëntë në dhjetë raste të Venave Varikoze trajtohen me skleroterapi. Këto metoda, sot aplikohen në gjithë botën. Kjo e fundit realizohet me anë të një lënde kimike në formën e shkumës e cila përdoret përtë eliminuar venat problematike. Këto bllokojnë venat, në mënyrë që të mos mbartin gjaku- n dhe të bëhen më pak të dukshme nën lëkurë. Qëllimi i këtij materiali është të pajisë pacientët me një seri informacionesh mbi sëmundjen e venave dhe si mund të trajtohet sot kjo patollogji. Në mungesë të kësaj teknike mund të përdoret skleroterapia me shkumë.
  Në përgjithësi, trajtimi fillon me venat safena të sëmura. Por keto ankesa nuk e tregojne gjithemone edhe shkallen e semundjes. Trajtimi I Venave Varikoze. Ndërhyrjet bashkëkohore si Laseri 1470, Radio- Frekuenca, Varicloes, Clariveini, Foam skleroterapia e udhëhequr me Dopler, ASVAL, kanë përparësi të madhe dhe opsioni më i mirë terapeutik në mjekimin e venave të zgjeruara varikoze. Çka është sëmundja e venave të zgjeruara dhe si ta njohim? Metodat e trajtimit janë mekanike, termike ose kimike. Shqetesimet kryesore dhe me te shpeshta jane mpirrjet, kruarjet, dhimbjet ne kemb. Suksesi do te jete me i madh nese varicet jane me te vogle apo sic quhen ene kapilare. Më së shumti paraqiten si pasojë e predispozicionit gjenetik, por edhe si pasojë e mënyrës së jetesës. Si perfundim do te vije deri tek zgjerimi I venave siperfaqesoredhe do te marrin nje forme qe ne I quajme VARICE.
  Sklero- terapi- a është një formë trajtimi që përfshin injektim- in e venave varikoze me një solucion kimik që acaron muret e qelizave. Trajtimi i venave me variçe me skleroterapia. Metoda më e vjetër e trajtimit është kirurgjia. Trajtimi me skleroterapi është me i përshtatshëm për venat e vogla varikoze, si plotësim i metodave të tjera ose në rastet kur ka përsëritje të venave varikoze pas një trajtimi të mëparshëm.

  Masazhi ndihmon me qarkullimin e mirë të gjakut në trupin tuaj, sidomos në këmbët tuaja ( ku shfaqen më shumë venat me variçe). Venat e zgjeruara varikoze paraqesin një ndër problemet më të përhapura shëndetësore të kohërave tona.  Variacione compression çmimi