Variçe vjet venat

 
Forum papërpunuar variçe..

Venat variçe zonë
 • N]

  Trajtim me lazer të venave me variçe kazan


  Si rregull nuk ka variçe në fëmijëri dhe janë shumë të rralla rastet kur ato shfaqen në adoleshencë. Venat me variçe të këmbëve - një gjendje në të cilën enët e gjakut janë të prekur venat sipërfaqësore e këmbëve. Zona e përzgjedhur trajtohet me një shpërthim drite të shkurtër, por intensiv, e cila çon në djegien e venës varikoze. E përmenda edhe më lart, sëmundja e venave varikoze fillon gradualisht që në moshë të re.

  Metoda më e vjetër e trajtimit është kirurgjia. Parimi i trajtimit të venave varikoze është trajtimi fillimisht i venave më të mëdha dhe i degëve më të vogla në fund. Venat varikoze fillojnë në moshë të re dhe shtohen me rritjen e moshës. Trajtimi i venave me variçe duke përdorur lazer është gjithashtu një metodë shumë efektive në trajtimin e kësaj sëmundje, veçanërisht nëse ajo është e kombinuar me metodat tjera të ndikimit.
  Për shkak se lazarat nuk janë invazivë dhe mund të arrijnë zona më të vogla, heqja e venave me lazer është procedura e zgjedhur për kapilarët e. Në përgjithësi, trajtimi fillon me venat safena të sëmura. Kundërindikimet për trajtim lazer e venave me variçe:. Në shumicën e rasteve, pas operacionit pacienti mund të shkojë në shtëpi të njëjtën ditë. Teknika kryesore për masazhin e venave me variçe është që të jetë i butë, të shmanget presioni me gishta në venat e mëdha dhe shtrëngimi. Trajtim me lazer të venave me variçe kazan. Në rastet e trajtuara me lazer, rezultatet e trajtimit mund të. Njerëzit më të zakonshme të kenë është këmbë të gjata, ose të kryejnë punë të rënda fizike. Terapia përdorur rrjedhjen lazer gjithashtu mund të kombinohet me procedurat e tjera të veprimit minimalisht invazive, miniflebektomiya tilla. Mund të quhet një sëmundje e të. Aktualisht, shumica e njerëzve paguajnë rëndësinë e madhe të parandalimit të kësaj sëmundjeje.
  Ushtroni presion të butë me pëllëmbët e dorës ose presion të sheshtë kur bëni masazhin dhe lëvizni nga këmba në këmbë. Metodat e trajtimit janë mekanike, termike ose kimike. Zona e trajtuar do të duket më e kuqe dhe e fryrë për disa orë ose, në disa raste deri në disa ditë. Parandalimi i venave me variçe Parandalimin e kësaj sëmundjeje mund të jetë primar, e cila pengon zhvillimin e venave variçe dhe sekondar - ne prani te procesit patologjike. Përparësitë e terapisë me lazer janë shumë: shmangia e kirurgjisë dhe anestezisë, koha relativisht e shkurtër e procesit dhe efekte minimale anësore. Si fund do te ndodhe zgjerimi i venave siperfaqesore te cilat do te marrin nje forme qe ne i quajme VARICE. Shqetesimet kryesore dhe me te shpeshta jane mpirrjet, kruarjet, dhimbjet ne kemb.   
  Venat me variçe në fytyrë që trajton kemerovën