Tërheqin variçe mund këmbën venat

 
Variacione ilaç aloe..

Venat xhenxhefil variçe aplikoni
 • N]

  Nëse fillon trajtimi i varakozës


  Jetesa me një kancer të patrajtuar mund t’ ju bëjë që të ndiheni të shqetësuar. Kanceri i qelizave të gjakut apo siç njihet leucemia, konsiderohet si sëmundja që prek këdo, nga më të vegjlit e deri te të moshuarit. Nëse peshorja anon nga ndërlikimet, vazhdohet trajtimi jokirurgjikal. Nëse fillon trajtimi i varakozës. Shumica e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme mjekohen sidomos nëse fillohet sa me herët trajtimi i tyre.
  Metodat e trajtimit janë mekanike, termike ose kimike. Në përgjithësi, trajtimi fillon me venat safena të sëmura. Edhe sëmundjet e rënda mjekohen nëse fillon trajtimi i hershëm i tyre, kështu që duhet sa më parë të lajmëroheni te mjeku për fillimin e trajtimit. Metoda më e vjetër e trajtimit është kirurgjia. Koha e mbjelljes – Vjeshta ose pranvera ( preferohet pranvera për shkak të ngricave gjatë dimrit nëse mbjellja bëhet në vjeshtë), Zgjedhja e fidanit për mbjellje – Fidani duhet te jetë i certifikuar, duhet të ketë trashësi të kërcellit sa trashësia e lapsit me së paku 8- 10 rrënjë kryesore. Më pas, këshillojmë prindërit ose pacientin kur ai është i rritur, se nëse përkeqësohen, pra nisin të kenë më tepër dhimbje ose u fillon temperatura, duhet të paraqiten menjëherë tek specialisti, pasi mund të jetë mbivendosur infeksioni bakterial dhe atëherë është e domosdoshme marrja e antibiotikëve. Parimi i trajtimit të venave varikoze është trajtimi fillimisht i venave më të mëdha dhe i degëve më të vogla në fund. Sëmundja fillon me dobësi, lodhje të shpejtë, dhimbje të muskujve, anemi, infeksione të përsëritura dhe hemorragji.
  Nëse lëngu fillon të grumbullohet në rajonin pleural ( rrjedhja), atëherë një gjendje e tillë patologjike serioze mund të tregojë se trupi zhvillon një sëmundje dhe mjaft të rrezikshme. Ju gjithmonë mund të ndryshoni mendjen tuaj dhe të keni trajtime të mëvonshme. Nëse anon nga e mira, për hir të një dhimbje kaq të madhe që ndjen pacienti, detyrohemi të kalojmë nga këto rreziqe, të cilat megjithë përpjekjet që bën mjekësia, është e pashmangshme që mos. Nëse kanceri fillon të rritet, trajtimi zakonisht është ende i mundur me një normë shërimi të mirë.   
  Klinika e novosibirskit të trajtimit të venos me variçe