Variçe uthull egër rozmarinë

 
<
/CLON]

Venat me varka në këmbët e gjymtyrëve të sipërmeShpesh ky term është menduar phlebitis e gjymtyrëve të ulët - një nga format më të zakonshme të sëmundjes që shpesh zhvillohet në lezione këmbët varices. Venat e thella janë të mbuluara me muskuj. Kjo, për shkak të qëndrimit të gjatë në këmbë i cili rrit presionin në venat e këmbëve. Më Rezultatet tregojnë nëse janë vasoconstriction të pjesshëm ose të plotë pengesë e tyre. Mungesa e aktivitetit spontan, qëndrimit të përhershëm në shtrat ose karrige të sjellë në mënyrë të pashmangshme forcimin ngurtësi. Venat varikoze janë vena të zgjeruara dhe të përdredhura.
Me RVG marrë të dhëna në lidhje me gjendjen e venave dhe arterieve zona në duart apo këmbët e përzgjedhur, do të përcaktojë ndryshimet e mundshme në muret e anijes. Venat sipërfaqësore dhe ato të thella. Nga rruga, polyneuropathy ndikon jo vetëm gishtat e gjymtyrëve të sipërme, shpesh këmbëve mpirë, por, përveç kësaj, çdo vend mund të habitur me sipërfaqen e këmbës me zhvillimin e sindromës përkatës. Shfaqja e sëmundjes edhe mund të vërehet në enët e gjakut të trurit që përcakton phlebitis cerebrale dhe në të qafës venat - në këtë rast aktuale pyleflebyt. Sëmundjet e arterieve të gjymtyrëve të poshtme ( arteriopatinë) • gjendjen e arterieve në pacientët me Diabet sheqeri, të cilët paraqesin plagë në këmbë • trombozat e venave të thella • venat varikoze të gjymtyrëve të poshtme ( variçet) • ulçerat kronike të këmbëve. Veçanërisht sëmundje të rëndë të shoqëruar nga pamja e këmbëve në mëngjes dhe ulcerat. Venat e thella e çojnë gjakun në venën cava, venën më të madhe të organizmit, kurse kjo venë derdhet në zemrën e djathtë. Venat me varka në këmbët e gjymtyrëve të sipërme.
Përkundrazi, me simptoma të tilla pa ultrazërit nuk do të ketë sukses. Phlebitis ndikon linja të tilla të rëndësishme të gjakut, si venat. Prandaj, stërvitje çdo ditë, një orë e gjysmë pas marrjes së mjekësisë, është në një nivel me terapi të drogës në rehabilitimin e personave me sëmundjen e Parkinsonit. Çdo venë mund të bëhet varikoze, por, ato që preken më shpesh janë venat e gjymtyrëve të poshtme. Të jetë i sigurt për të kaluar ultratinguj e gjymtyrëve të ulëta pamjen e variçe venat merimangë ose rrjetë në këmbët. Gjatë mureve të tij anijes bëhet i përflakur dhe i shkatërruar gradualisht. Venat sipërfaqësore janë më afër lëkurës. Këmbët e ftohta Nëse këmbët tuaja janë të ftohta, arsyeja mund të jetë qarkullimi jo i mirë i gjakut, e ky problem i qarkullimit shpeshherë ndërlidhet me duhanin, shtypjen e lartë të gjakut apo sëmundjet e. Vaskulare shkakton mpirje - spazma ose lezione arteriolar. Venat varikoze janë venat e zgjeruara sipërfaqësore. Thrombophlebitis gjymtyrë e sipërme; thrombophlebitis e gjymtyrëve të poshtme; trombozë arterial ( Tromboz arteriale periferike) ; thrombophlebitis e organeve të brendshme.
Pjesa e sipërme e aortës bigëzohet në dy degë afër zemrës, që quhen arterie e majtë e zemrës dhe arterie e djathtë e zemrës, të cilat e furnizojnë me gjak muskulin e zemrës. 
Mjetet më të mira për venat me variçe në këmbë