Dozë venata variçe cardiomagnyl

 
Rënda vena variacione fazë..

Zgjerimi venës legenite
 • Venave varikozës pajisje trajtimin..

  Krishtlindjet
 • LON]

  Venat me variçe në mitër pas trajtimit të lindjes


  Ënjtje mund të zhduken pas pjesën tjetër një nate të gjatë në. Me këtë metodë bëhet ndarja e venës safena të sëmurë nga venat e thella me një prerje në rrëze të kofshës ose pas gjurit, me anë të të cilës realizohet heqja e të gjithë venës safena në kofshë e ndonjëherë edhe në kërci me një sondë kirurgjikale nën lëkurë dhe. Nëse qëndrojmë një periudhë më të gjatë në këmbë, presioni në vena rritet madje për 10 herë, ndërsa gratë janë zakonisht më të prekura, veçanërisht në vitet e mëvonshme dhe në shtatzëni.
  Nëse shtatzëna ka variçe në vulvë, duhet t’ ja bëni të pranishme mjekut që do të ndjekë proçesin e lindjes. Bllokimi i venave në këmbë e njerëzve është një manifestim i qartë i sëmundjes, i quajtur venat me variçe ( varices). Këto lloj variçes, përgjithësisht largohen pas lindjes. Kjo e fundit realizohet me anë të një lënde kimike në formën e shkumës e cila përdoret përtë eliminuar venat problematike. Me kalimin e kohës, muret e venave hollohen, dhe mund të shfaqen edhe probleme të tjera të lidhura shëndetësore. Ka pasur raporte të komplikimeve pas trajtimit me ketë procedure, të tilla si ngushtësi ne gjoks, dhimbje koke, kollitje dhe probleme me shikimin. Mënyra të tjera të trajtimit janë me radiofrekuencë, përmes së cilës bëhet mbyllja e venave problematike duke përdorur ngrohjen. Metoda më e vjetër e trajtimit është kirurgjia. Venat me variçe në mitër pas trajtimit të lindjes. Në mungesë të kësaj teknike mund të përdoret skleroterapia me shkumë. Në shenjat e para të bllokimit të venave në këmbë, njerëzit zakonisht nuk i kushtojnë shumë vëmendje dhe nuk i japin atyre ndonjë seriozitet. Dhe është se venat me variçe janë nënshtruar trajtimit me lazer, por në këtë rast nuk ka asnjë arsye të qetë. Mjeku juaj do të bisedojë me ju në lidhje me rreziqet e përfshira në këtë procedurë për të siguruar që ju jeni në dijeni të komplikimeve të mundshme. Për të parë se si këmbët për të ia plas kapilarët dhe enët duhet të ndiqni disa rregulla për të ndihmuar në parandalimin e vetë venat me variçe, venat merimangë dhe, rrjetë dhe vizatime të tjera. Shkaqet e venat me variçe: endokrine ndryshon trupin gjatë shtatzënisë dhe lindjes, predispozicion gjenetik, ushtrim të rënda, qëndrojnë shumë orë në këmbët e tyre për shkak të nevojës profesionale. Eco- doppler ose Eco- color Doppler ( janë komplet të padhimbshme). Nëse lindja do të ndihmohet me epiziotomi, mjeku do të tregoj kujdes për të shmangur hemorragjinë nga prekja e variçes me mjetet prerëse kirurgjikale.
  Këto i lejojnë specialistit që të studiojë rrjedhjen e gjakut në venat siperfaqësore dhe sidomos në vendet e bashkimit të tyre me venat e thella ( bashkimet safeno- femorale, safeno- popliteal dhe venat perforante). Venat me variçe e gjymtyrë të ulët - sëmundja relapsing, dhe në qoftë se dikush mendon se mund të kuruar plotësisht venat me variçe, është thellësisht e gabuar. Në rast se personi për të lënë pas dore shëndetin e tyre në shenjë e parë e venat me variçe, të prirur për progresin e sëmundjes dhe simptomat e përshkruara lodhje lidhur, shurdhim në këmbë, ënjtje të indeve dhe simptomat gjykatë.   
  Kundërindikacionet pas injektimeve nga venat me variçe