Trajtimi venat jeshili variçe

 
Varikoze fossa..

Variçe shtatzënisë venat buzë
 • Variçe duhet hanë rrush venat..

  Variçe vladimir venat hirudoterapia
 • N]

  Ku të kontrolloni venat me variçe  Me kalimin e kohës, muret e tyre bëhen më pak elastike. Rrushkulli rekomandohet nga shumë mjekë të shëndetit natyal për të trajtuar arteriosklerozën ( ngurtësimin e arterieve), ënjtjen, sëmundjen e Raynaudit, gurët e tëmthit, venat me variçe. Dhe shumica e njerëzve janë të interesuar në të, ose ju mund të përgjithmonë të kuruar venat me variçe, kështu që venat fryrë blu dhe venat merimangë në një rrjetë në këmbët janë zhdukur përgjithmonë. Ajo stimulon qarkullimin e gjakut.
  Shkencëtarët thonë se operacione të tilla me rreze lazer janë të suksesshme në 95 për qind të rasteve. Masazhi ndihmon me qarkullimin e mirë të gjakut në trupin tuaj, sidomos në këmbët tuaja ( ku shfaqen më shumë venat me variçe). Në këmbët tuaja ka dy lloje të venave. Hudhra konsiderohet si një trajtim efektiv natyror, që mund të përmirësojë venat me variçe.
  Venat varikoze: Ne të gjithë kemi parë hartat e rrugëve blu të venave me variçe në kyçet e gjysheve tona dhe shumica prej nesh janë të vetëdijshëm se mund të shfaqen edhe tek ne si një efekt anësor i shtatzënisë. Ku të kontrolloni venat me variçe. Por ajo që shumica e grave nuk e kuptojnë është se ju mund të merrni venat me variçe në vende të. Kjo është edhe arsyeja, që shumë pacientë kërkojnë të trajtohen me këtë metodë. Në qoftë se ka një predispozitë gjenetike për të. Venat sipërfaqësore dhe ato të thella. Jam 33 vjec dhe prej 4- 5 vjetesh me kane dale vena ose me mire me kane plasur venat poshte gjurit ne te dya kembet dhe per kete nuk ndihem fare mire mbaj vetem padallona plus qe me dhembin kur ri me kembe.
  Ju lutem me thoni nese eleminohen dhe me cfare menyre ju faleminderit. Nëse dëshironi të keni rezultate të shpejta aplikoni hudhër direkt në venat me variçe. Një nga problemet më të mëdha është këmbët femra rrjetë vaskulare, e cila pre pamjen dhe tregon fillimin e zhvillimit të venat me variçe. Për fat të keq, vetë- vaskulare “ merimangë”, në këmbët e tyre nuk do të zhduket dhe në fund do të. Kjo gjendje mund të shfaqet në formën e kapilarëve të shpërndarë ose venave në formën e merimangës. Venat e thella janë të mbuluara me muskuj. Venat sipërfaqësore janë më afër lëkurës. Shumë gra injorojnë këtë problem dhe jo të kuruar atë. Venat me variçe ( varices) është një sëmundje kronike në të cilën venat të knotted zgjerimin që ndodh njëkohësisht me shkeljen në rrjedhjen e gjakut dhe stagnimit të saj brenda sistemit venoz.
  Venat me variçe janë një sëmundje e fshehtë e cila zvarritet pa u vënë re dhe shkakton zgjerimin e enëve të gjakut. Teknika kryesore për masazhin e venave me variçe është që të jetë i butë, të shmanget presioni me gishta në venat e mëdha dhe shtrëngimi. Kjo fatkeqësia nuk do të kursejë askënd.
  Venat e thella e çojnë gjakun në venën cava, venën më të madhe të organizmit, kurse kjo venë derdhet në zemrën e djathtë. Nëpërmjet rrezeve lazer, venat çahen dhe pasi bëhet zhbllokimi i tyre, vendi i çarjes mbyllet përsëri. Venat e tilla të thella me variçe janë zakonisht jo të dukshme, por ato mund të shkaktojnë ënjtje ose dhimbje ne të gjithë këmbën dhe mund të ketë vende ku mund të formojnë mpiksje gjaku.   
  Fraksioni i venë variçe