Varka këmbë anijet shpërthyen

 
Shtrënguese varicose ushtrime..

Ftohta variçe venat
 • ON]

  Domate të gjelbra në trajtimin e venave me variçe  Kjo do të sjellë një ndryshim të madh në parandalimin dhe trajtimin e çështjeve të venave. Frutat e boronicës mund të hahen ose të bëhen ekstrakte, ose në çaj. Varicobooster për trajtimin e venave me variçe, përshkrimi i përbërësve dhe metodës së veprimit të komponentëve, komentet, çmimi dhe ku mund të blihet kremi. Në shumicën e rasteve, simptomat e venave me variçe në fazat e hershme të sëmundjes në vetvete nuk tregon, respektivisht, dhe nuk janë të shoqëruara me ndonjë siklet apo shenja në të cilën pacienti do të jetë në gjendje të këshillohen nga specialisti përkatës. Mbani fetat e domateve në këto vende derisa të ndjeni një ndjesi shpimi gjilpërash në lëkurë. Skleroterapia eshte nje metode gjate se ciles substanca sklerotizuese ( e cila shkakton nje reaksion ne varice) injektohet brenda venave te zgjeruara.

  Domate të gjelbra në trajtimin e venave me variçe. Fokusoni dietën tuaj rreth ushqimeve që janë të pasura me antioksidantë dhe mikronutriente, ushqime të mbushura me fibra dhe ushqime që natyrisht ulin inflamacionin si shafrani i Indisë. Trajtimi i venave me domatet e kuqe.
  Forcimi i enëve të gjakut për të parandaluar përkeqësimin e venave me variçe dhe për të krijuar parakushtet për trajtimin e suksesshëm të saj. Por ilaçet kundër dhimbjeve dhe korsetë e ngushta të këmbeve ka kohë që nuk japin ndonjë rezultat të mirë. Trajtimi i venave te zgjeruara me domate te gjelbër. Nëse është e nevojshme, fiksoni ato me disa fashë. Ka dy mënyra për shërimin e variceve duke përdorur domate të gjelbra ose domate të kuqe të.
  Hiqni puffiness, por në të njëjtën kohë ofroni trupin me lëngun e nevojshëm. Lahen pak domate, priten ata në feta hollë dhe i vini mbi venat e dhimbshme për 3- 4 orë dhe lidh me. Domate jeshile është një ilaç shumë i thjeshtë në shtëpi për të luftuar me venat e zgjeruara. Ndërhyrja me reze thuajse nuk ndjehet fare. Në trajtimin e sëmundjeve të venave, konsultimet me kardiologun, endokrinologun dhe specialistët e tjerë janë të nevojshme, por parandalimi ka rëndësi të veçantë. Pastaj vendosni feta të domate të gjelbra në nyjet e venave me variçe dhe rrjetin kapilar të venës. Si i tillë, nuk ka dietë të standardizuar për pamjaftueshmëri venoze dhe si një masë e pavarur nuk përdoret një dietë në trajtimin e venave me variçe, por si një metodë ndihmëse, një dietë në lidhje me masat e tjera jep një efekt të mirë dhe lejon ndalimin progresi i sëmundjes. – Kjo bimë e vogël tek ne, dhe në të gjithë Evropën, përveç gështenjës së egër është në krye të listës kur është fjala për trajtimin e venave të zgjeruara. E gjitha cka ju duhet të bëni është të lani një domate të gjelbër dhe te preni ata në feta rrethit ( ose unaza). Boronica dhe gështenja e egër janë dy bimë popullore që janë përdorur këtu e mijëra vjet, pasi janë efektive dhe të sigurta për trajtimin e venave me variçe. Suksesi do te jete me i madh nese varicet jane me te vogle apo sic quhen ene kapilare. Nga ana tjetër, domatet e kuqe mund të ndihmojne gjithashtu në trajtimin e venat te zgjeruara.
  Imazhet me ultratinguj tregojnë se në çfarë gjendjeje ndodhen këto vena. Shumica e njerëzve janë familjarizuar me vetitë që ka domatja për lëkurën, por jo të gjithë e dinë që domatja është shumë e mirë për kurimin e venave varikoze apo variceve, siç e përdorimin në gjuhën popullore. Përveç shumë përfitimeve të tjera, ky ekstrakt është dëshmuar të jetë i shkëlqyer për trajtimin e kësaj sëmundjeje. Rrushkulli shpues.
  Ënjtja e venave mund të bëhet edhe shkak për bllokimin e qarkullimit të gjakut. Procedura është pothuajse e njëjtë me atë me domate të gjelbër.   
  Compress me furatsilinom me venat me variçe